perjantai 10. elokuuta 2012

Välillä pitää kynsiä

Essencen tummansininen magneettilakka pohjalla, siihen päälle shimmer whitellä sulkakonadit.


Alla vaaleansinipinkki liukuväri,jota ei muuten yhtään näe tästä kuvasta, siinä päällä punanen leopardikonad ja siinä päällä musta timanttikonad.


Liukuväri neonvihreestä tummanvihreään


Tuoksuva vaaleanoranssi tai joittekin mielestä keltainen Color Club, joka otteessakin mukana ja päällä mattainen creme neonoranssina kanssa Color Clubilta


Maailman huonoimmat pikakynnet, siis noita tommosia muotilappuja, jotka vain näppärästi liimataan kynnelle, eikä tarvitse odotella kuivumista. Bullshit, ei toimi, ei hetkeekään! Kiinnittäminen oli vielä semi-iisiä, mutta eihän tommonen kova ja paksu lappu pysy ihmisen kaarevassa kynnessä kiinni, mikä johtikin siihen, että mun sormet jäi aina mun tukkaan kiinni, kun se hius jäi sinne tarralapun alle! Ostettu ehkä Seppälästä, enkä todellakaan suosittele!

Samaa neonkeltaista ja -oranssia Color Clubia kuin ennenkin, mutta köppönä liukuvärinä.


Nyt loikattiin kyllä koneen kätköistä löytyneisiin luomuksiin! Näissä on ehkä Klean Colourin lakka pohjalla (en viiti mennä tsekkaa, kun vaimuli kuorsaa tuolla pedin puolella tätä raapustellessani), siinä päällä leppisleimat mustalla ja jotain neliapiloita. Ei taida olla Konadin laatoista nämä vaan jostain halpisversioista.Nämä on nähty ennenkin

Nämäkin on oikeesti nähty aikasemmin, mutta mä testaan, huomaaks kukaan, tsegiditsekTämä käppäsellä kuvanlaadulla ikuistettu ihanuus on siis otoksessakin puserretulla China Glazella tehty pohja ja siinä päällä kopiokonadeilla tehdyt mansikat. Vihree leimaväri on Konadin oma ja punanen on joku ihan muu.Jahas näistä tuoksuvista prinsenssoista pitääkin kertoa samaan nippuun ankkureiden kanssa, koska meillä on tänään vähän ollut bloggerin kanssa erimielisyyksiä enkä vaan enää jaksa tapella. Ekat on siis mun ensimmäinen yritys ton maljamallisen lakkauksen parissa, mutta ollaan iloisia, että kuvassa on vasen käsi! Pohjalla on Max Factorin täydellinen punainen, sitten valkoinen Color Club (aika paska valkoinen, ne on aina) ja päällä tuoksuva Rimmelin pinkki.

Alemmassa kuvassa taas valkoisella Color Clubilla pohja, siinä päällä punainen raitaleima ja siinä päällä vähän huonosti leimaukseen soveltuvalla sinisellä ankkurit. Nuo oli ideana ehkä hitosti parempi, kun toteutus..


Ylempänä tässä läjässä mun timanttisen idean perässä toteutetut pastellivillakoirat, joista otettu kuva on hävettävän huono. Tekosyinä kerrottakoon, että on ollut varmaan talvi, kun tuo kuva on otettu, joten on ollut säkkipimeää ja tuokin lienee luurilla räpsästy.

Bonarina Puppemoron kauhuksi varpaat! Tää kuva on aivan vietävän vanha, siltä ajalta kun olin vielä städiläinen. Silloin lakkailin melkein pelkästään tollasia sateenkaarilakkauksia, joka kynsi eri värillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro joku juttu!