torstai 16. elokuuta 2012

Työ vie vapaa-aikanikin

Lomat on lusittu ja töihin palattu ja hitto vie, arkielämähän onkin tavallaan aika ihanaa, mutta pääasiassa melko kamalaa, kun ei saakaan lusia koko päivää miten tahtoo! Kunnon aikavaras on päivätyö. Aattelin tällee hätäseen ennen duunipäivää ehtiä. Tän hetken siisteimmät jutut :

Ostelin uudet mailman parhaat housuloiset! Väri on aika karsee, en vieläkään myönnä olevani pinkki ihminen, mutta 100% silkkiä + 70% alennusta + tunne kuinka ei olis mitään päällä = ei värillä väliä. Nämä siis Your Facesta.

Täs on vielä paskaa lähärii pimeestä nurkasta, jossa kuvailin housujani eilen Salhalle, kun se ei uskonut, että mulla on duuniin riittävän asialliset vaatteet. MÄ en ehkä ite oo duuniin riittävän asiallinen..

Tässä on myös meikän hieno uus takki, tä on toistaiseksi paras kuva siitä :D Nuttu on osteltu siis Zarasta, niin kuin muutama postaus sitten vielä pimeemmässä kuvassa uhosin. Mutta C'MON SYKSY, sen kun tulet, mä olen valmis!

Aloitin akupunktionaisen vienoisesta käskystä karppauksen, jos saatais mun vaivat lopulta kuriin. Söin jonain kauniina iltana iltapalaksi paistettuja kantarellejä, keitetyn munan ja salaattia ja kurkkua. Aivan omituista, mutta just hyvää!

Jonain iltana tein taas tämmösiä muffinseja, jotka oli pihvejä, broilerifetapihvejä. Aivan hyviä taas (hyvä meikä!), mutta aina epäilyttää kokata kanaruokia uunissa, kun pelkään, että ne jää raaoiksi ja saan salmonellan. Lisäksi vaimo teki niin hyvää kesäkurpitsapaistosta, etten saanut siitä edes kuvia, kun heti syötiin kaikki pois, mums. Jos ketään kiinnostaa, voin pistää reseptin jakoon.

Lisäksi päästiin viime lauantaina katselemaan mailman suloisinta ilmestystä, muistaakseni 3kk vanhaa kissanpentua, nimeltään Miiru. Tyyppi on ihan minipieni! Jäbä jaksaa leikkiä kymmenisen minuuttia, sit simahtaa hetkeksi ja kohta jatkuu taas. Myös kuulemma yöllä, kertoi Tuuli, kissan ylpeä äiti.


Kuvattomina kohokohtina: 

Tasan kaks viikkoa Untamon jatkamiseen (lue: tuskaan) APUAJEE!

Lauantaina mulle uus kamera, jolla saa vaimon hehkuttelujen mukaan valoisia kuvia ilman salamaa jopa pimeässä, JEE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro joku juttu!