lauantai 4. elokuuta 2012

Terveisiä Hennolan Kotieläinpihalta!

KALKKUNAPÄIVÄÄ!  
Olisin halunnut laittaa tämän vielä paljon paljon suurempana, koska mä en tiedä juuri mitään pelottavamman näköistä kuin kalkkunat! Niitten toi punanen osa vaan höllyy kun vanhan ihmisen allit.
 Hennolassa oli myös lampaita, jotka huusi melkein korvia huumaavan kovaa. No okei, ehkä vähän liioittelin, mut kyl niistä kova metakka lähti. Lampaat tuntuu hassulle käsissä, suosittelen ehdottomasti hiplaamaan, jos tulee tilanne eteen.
Kun olin ala-asteella, oli kai joku lama. Ekalla luokalla me oltiin luokkaretkellä paikallisen ostoskeskuksen ainoassa ruokakaupassa. Saatiin Lion-patukat, pakkauduttiin bussiin ja mentiin takas koululle. Jonain toisena vuonna päästiin suorastaan kauas, käytiin jossain ehkä kymmenen kilsan päässä fasaanitilalla. Oli tosi hyödyllinen reissu noin oppimismielessä, koska mä en ois ikinä voinut uskoa, että tää on fasaani.. Sain Lappeenrannan viikonloppuna kuulla, et muut oli käynyt jossain tyyliin Särkänniemessä. Me ei.
Siellä oli myös possu.Taidan vielä kaivaa viime vuotisen possun perunansyömisestä kuvan. Pakko se on hakea, se on upee! Tänkin kesän sika oli siisti, se söi tommosta jauhoa. Mut viime vuotinen oli sitä kokoluokkaa, et se söi tämänkesäisiä aamupalaksi. Se oli ihan valtava ja se sen perunansyönti, se oli ihan uskomaton elämys.
Tätä kuvaa tapitettuani kuvaa käsittellessäni hiffasin kyllä, mistä on puhe, kun puhutaan lehmän lempeistä silmistä. On ne vaan ystävälliset!
Mä en tienny, et noin monet eläimet tykkää safkaa jauhoa. En oo myöskään ikinä osannut fiilaa heposia, ehkä koska en oo koskaan ollut mikään heppakake.
Siis tsekkaa, mikä peruukki! Nää eläimet ei vaan ole tästä maailmasta!
Voi kattokee, mikä prinsessa! Melkein kuolin, kun pupuja ei saa taputtaa.
Mites toi hiekkalaatikko, ihan hyvä määrä leluja! Seurueen lapsivahvistus, eli meidän tekosyy mennä tuonne, kertoi kyllä, et oli vähän liian täyttä.
Melko diipit kelat meneillään tossa etualalla, näyttäis mun silmään. Takarivissä taas syöteltiin noille taveille jotain heiniä. Ei tommoset ankkalinnut syö heiniä! En kyllä myöskään tiennyt, että nää otukset joogaa.
Mietittiin vaimon kanssa, että onko nuo sarvissa näkyvät raidat vähän niin kuin vuosirenkaita. Ehkä Salha tietää tästäkin kertoa lisää (mulla on oletus, että sä tiedät hei kaiken kaikista eläimistä..)
 Tän kuvan nähtyäni, en enää ihmettele, miksi ihmiset piti mua ennen vihaisena ämmänä. Nykyään osa niistä tietää, että oon ainakin kaljapäissään joskus ihan leppoisa.
Mut onnistui vaimo ottamaan musta yhden kelvollisenkin kuvan! Turussa lomaillessani kävin Klubilla kattomassa Eevil Stöötä ja päätin esitellä vaimolle tota pääsylippuani jostain syystä. Tän kuvan vois myydä mun mielestä Klubin mainoskuvaksi, koska tää on niin eri hyvä!

Mut semmosta! Jos ootte eläintaputusta vailla, niin kantsii tsekkaa ihmeessä Hennola Vihdissä. Mesta ei tiettykään oo mikään Korkeasaari, mut siellä saa tosissaan taputtaa niitä eläimiä, mitä ainakin ite arvostan kovasti paljon, paitsi kissanpentuja ei saanut ottaa syliin, siellä oli kieltolappu. Maksaa seittemän euroo aikuiselta ja vitosen kääpiöiltä. Huikeen paljon parempi ja halvempi sijoitus kun esimerkiksi samana iltana Amarillossa syömäni The King Fish, joka oli suurinta pascaa ikinä. Sinä iltana olin pettymys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro joku juttu!