maanantai 6. elokuuta 2012

Tämän päivän koitokset

Tänään oli ohjelmassa tällasta (kuvat on semisti paljolti scheissea, koska a. otin ne ite b. otin ne luurilla):

Siirtokuvana mallailtuna, kuvassa oikeenpuoleiset lampaat piti pariin kertaan sihtailla ja hinkkaa pois, että ne saatiin oikeeseen kohtaan. Hitsit, että on hankalaa seistä suorana tekemättä mitään, kun toinen vain töllää. 
 Oli ihan järkyttävän hirveetä, oli pakko vinkuu tauko jo tässä vaiheessa ja piti livahtaa vessaan, ettei heti tarttenu jatkaa. Kuva tuli aika ylös, mut ei sitä alemmaskaan voinut laittaa, kun muuten siitä olisi tullut kunnon tissikuva. Kuvasta puuttuu tässä vaiheessa vielä pilvi ja siis tosi paljon kaikkee muutaki.
Kelmussa oli rattoa matkustaa raitiovaunussa, kun pukumiehet prameissa aurinkolaseissaan ja iPhonet kourassa tuijotti. Ne jutteli jotain, kuinka sen toisen pitää järjestää sille toiselle joku useiden tuhansien eurojen määräraha käytettäväksi, miksei kukaan mulle lupaile tommottisia! Kelmukuvat on scheissea, mut huomenna kuoriudun, niin lisään ne kuvat sitten! Kyl tää valmiiks vielä saadaan, kunPuppe innostu niin kovaa jo tosta siirtokuvakuvasta, et se innosti mutkin ajattelemaan, että tää pitää saada valmiiksi, vaikka olin aika itkun partaalla, kun lopeteltiin.

Nyt on se hetki, kun saa jakaa positiivia ajatuksia ja selviytymistarinoita tyyliin 'chestpieceni loppuuntekeminen oli oikeesti tosi tosi paljon helpompaa kun linjojen veto!'


4 kommenttia:

 1. Ah, toi on niin paras cheastpiece ever!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ny ehkä ihan vielä :D mut mutsi ei huutanut heti hyi miten ruma ja kaikki on kyl ihan tunnistanut, mistä on kyse, eli olen tyytyväinen muittenkin reaktioihin!

   Poista
  2. Kerro miks mä jo miljoonatta kertaa kirjotan väärin sanan "chest" ja vasta nyt oon alkanu kattoon sitä vinoon että hetkinen mikä tuo a tossa välissä on.

   Poista
  3. Emmä oo yhtää huomannut!

   Poista

Kerro joku juttu!