torstai 2. elokuuta 2012

Porvoo oli hienoinen pettymys

Terkkui tien päältä (KehäIII)!

Tänään lomamatkailin Porvooseen kirpparoimaan ja parasta taisi olla se, että mun ei tarvinnut ajaa ja löysin sateella ulkoilemiseen sopivat gearit, että in your face syksy, ei paljo kiinnosta, vaikka sataisi!

Parasta noissa ulkoiluvaatteissa oli sateenkestävyyden lisäksi hinta: 44,94€!

Voin ehkä napsia parempia kuvia tässä joskus, kun uskon kummiskin, että kaikkia kiinnostaa mun kurahousut ihan täysiä.

Kirpparit oli melkoista scheissea, eka oli ihan siisti, mutta tosi kallis second hand shop, toka oli ihan normikirppis, missä ei vaan ollut just sillä hetkellä mitään (paitti takanurkassa tyhjä leijonapullo, joka ei ollut myynnissä, eli joku oli ruupannut sen epätoivoissaan siellä?) ja kolmannessa pelkkiä käytettyjä urheiluvimpaimia. Neljättä ei ollut  lainkaan ja vikassa oli tosi symppis mummeli, jonka mielen piristämiseksi olisi tehnyt mieli ostaa jotain, mut emmä sit jotenkin vaan löytänyt sieltäkään mitään.

Ostin vaimolle tuliaisen, josta läheti hälle tämmöttisen teaser-kuvan. Taistelen hillitöntä paketin avaushimoa vastaan täällä auton takapenkillä just. HNGHHH.

Eestinmäestä, misä vika kirppis siis oli, löyty kyllä punttia tutisuttava kyltti, siis mä en ainakaan uskaltais tuola rupee rötöstelee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro joku juttu!