torstai 9. elokuuta 2012

Me leikittiin, että Helsinki on ulkomaata viikonlopun ajan.

Oltiin vaimon kanssa Helsingissä hotellilomalla viime viikonloppuna. Suurin osa ihmisistä, joille kerroin asiasta, ihmetteli tosi paljon, että miksi ihmeessä. Juttuhan meni siis niin, että meidän piti mennä Tallinnaan tai risteilylle alun perin, mutta nälkä kasvoi syödessä ja lopulta oltiin tultu tulokseen, ettei suostuta menemään, jollei hotellissamme ole poreammetta. Tallinnasta löytyi pari hotellia, joissa olisi ollut jacuzzit ja hintakin ihan siedettävä ja olin jo sormi liipaisimella varaamassa sitä meille, kunnes ongelmaksi muodostui se, että kahden yön yöpyjälle risteilymatka Tallinnaan olisi maksanut halvimmillaankin reilusti yli 100 euroa! Ei suostuttu tähän mitenkään päin, joten päädyttiin sitten vain selailemaan Helsingin hotelleja ja Hiltonin ja Glon välillä valinta painottui jälkimmäiseen. Oltiin siis Glo Kluuvissa kaks yötä ja meidän huone oli jostain syystä päivitetty Deluxe-huoneesta juniorisviitiksi tai niin me luultiin respassa kuulleemme. Huoneesta en kumminkaan napsannut yhtään kuvia, kun säntäsin heti kylpyyn ja myöhemmin en sit viitinyt, kun oltiin jo sotkettu.
Lauantaina Stokkan kulmalla nähtiin joku katupumppu, ne veti vanhaa rokkia ja meikä oli tietty ihan salaa fiiliksissä tai no, taisin mä sen vaimolle ääneenkin julistaa. Kävin tossa kohtaa miettimään, et onkohan noissa pystybassoissa tuo pohjan piikki vaan siksi, että sitä voi kunnolla jamitellessaan pyöräytellä ympäriämpäri, mut vaimo väitti, et ei se sitä varten varmaankaan oo.

Bongattiin samaiselta kulmalta myös tulevan Marimekon ikkunasta jänis. Jos tää on joku niiden printti, ni just hieno!

Sit yritin taas leikkiä muotibloggaaja (kts. edelliset kerrat) esitelläkseni mun uusia farkkuja ja uutta maailman ihaninta takkia! Tää on muutamasta otoksesta, jotka jaksoin yrittää ottaa vaimon tirskuessa vieressä, ehdottomasti paras. Kuten kuvasta varmasti kaikki näkemälläkin hiffaisi, toi on tommonen parka-tyyppinen oliivinvihreä syystakki. Löysin sen Zarasta ja vain yhden ainoan kappaleen ja siinäkään ei ollut hintalappuja kiinni. Mun oli pakko napata se mukaan, koska rakastusin heti! Sovittaessani sit arposin, että paljonkohan oon valmis tosta maksamaan ja treenailin sopivia ilmeitä, etten kassalla hinnan kuultuani näyttäisi siltä, että oon just nielassut kokonaisen appelsiinin. Farkut, joita tässä ei muuten pätkääkään näy, on Leviksen demicurvet syksyn uutuuspesuna, joka oli sellanen tosi tumma, niin kuin melkein kaikki mun farkut. Just hyvät ja ah niin mukavat! (Ja silti pienimmät, mitkä sain kiskottua jalkaan)

Oltiin myös Kallio Block Partyilla niin kuin monissa muissakin blogeissa näkyy vieraillun. Olin nälkäinen kun susi ja käytiin vegemestassa jonottamassa ikuisuus ennen kun päästiin tiskille, vaimo jäi siihen postailee ja mä kipasin lähimpään ruokakauppaan ostaa keskiketterää. Kun pääsin takas mestoille pienen ikuisuuden päästä (siis voitteko uskoa, joku muukin Kalliossa sillä hetkellä sijaitseva oli keksinyt, että katujuhlassa maistuis alkoholijuoma!) vaimo oli mutustanut oman sapuskansa saatuaan sen kymmenisen minuuttia sitten, mut mun pöperöt uupui yhä. Sillä hetkellä jengiä oli siinä kipsassa niin paljon, että sinne ei yksinkertaisesti pystynyt marssimaan sisälle marisemaan, joten päätin alkaa ikuisen boikotin ko. lafkaa vastaan ja ostin naapurikipsasta kasvispitsaa, jossa oli ainakin kolmea täytettä, joista en pitänyt yhtään. Musta yli 20 minuutin odotusaika jostain nakkisämpylätyyppisestä ruoasta on ainakin 18 minuuttia liian pitkä, hei kamoon!

Mut siis, katottiin Jontti, Shaka ja Jodarok ja etittiin Satua ja Jussia ja kun löydettiin ne, niin ampaistiin pois sieltä ryysiksestä istuskelemaan Dallapén puistoon, misä nähtiin poliisihevoset yltä. Käytiin safkaamassa Flemarilla sijaitsevassa Cellassa ja jukranpujut, siellä oli niin kerta kaikkisen hyvä ruoka ja mulla niin nälkä, että sieltä on no nada pictures! Cellaan saatiin paikalle myös Salha, jee!

Syömästä kiirehdittiin tsekkaamaan hillitöntä spektaakkelia nimeltään Cold Pupu Sauna. Kantsii ihmeessä mennä vahtaa, jos joskus tulee vastaan, on melkonen meininki jäbillä tuolla lavalla!

Mullon muuten samanlaiset kengät kun tällä herralla, johon iski yrjötauti kesken keikan. Ostin ne kirpparilta joskus ehkä markka-aikaan ja niissä lukee himpskatin isolla Jocke, mut niistä on tullut jotain uusintapainoksia, koska oon nähnyt ihan samanlaisia kaupoissakin. Mun kengistä hapertuu pohjat, kun ne on ehkä ainakin osittain kumia.

 Cold Pupu Saunan jälkeen järkkärit rupes luettelee mikkiin jotain kilometrien mittaista kiitoslistaa ja mekin lopulta poistuttiin paikalta, pitkällisen väittelyn jälkeen suuntasimme Kokomoon. Muut kertoi maalaisille, että sieltä saa mahtavia drinkkejä, joita oltiin vaimon kanssa jo edellisenä iltana kaipailtu ja totta vie melkoisia ne olikin!
Etumaisena oli meikän eka drinkki, nimeltään Love Flower. Makuina vallitsi ruusu, raparperi ja G'Vine Gin. Juoma oli ihan hyvää, tykkäsin kyllä, mutta aika häiritsevää oli se, että se maistui ihan siltä, miltä hajuvedet haisee, niin kuin Jukka sen lopulta oikein määritteli puki sanoiksi. Mut hei, drinkki, jossa lilluu kukka, ei voi olla huono! Takavasemmalla on vaimon eka drinkki, jonka se valkkas tyyliin silmät kiinni osoittamalla drinkkilistalta, se piti sisällään omppua (mille hää on allerginen), wikipediakäännöstulkintojeni mukaan seljaa ja jasmiinia ja sitä samaista giniä kun mullakin ja kaiken kukkuraksi lasi täytettiin piripintaan shampanjalla. Salhalla oli taas takaoikeella kiiwiä yrttitwistillä, sitrusvodkaa ja batterya. Melkoset setit, mut mulle ihan maistui. Kannattaa testata, jos ei ollut tuttu, drinkkihammastakin kolottais ja satut liikkumaan likellä Uudenmaankatua. Huonona puolena mainittakoon, että tiskillä jonotus kestää vuosia, koska yllättäen näiden preparointi vie hiukan pidemmän aikaa kun perus kossubatteryn tai bissen laskeminen hanasta. Mesta lisää myös täti-/setäoloa, koska kaikki siellä tuntui olevan syntynyt paaaljon sen jälkeen, kun se musa, mitä siellä soitettiin, oli julkaistu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro joku juttu!