sunnuntai 12. elokuuta 2012

Kasvihuoneilmiö - Kakekin vois sisustaa

Aina kun me käydään n. seitsemää kilometriä pidemmällä kotoa, pitää lähettää postikortteja kaikille, joiden osoite on hallussa tai ainakin melkein. Oltiin viime kesänä noin viikon verran tien päällä Ilosaarirockin aikoihin ja lähetettiin varmaan viidet kortit. Tässä Saupartin saalis, 20 korttia eurolla! Lähettiin kai viis nyt, loput jäi odottamaan tulevaa.
Tää vois olla meiän tuleva lamppu, siis tää oikean puoleinen. Koitettiin tihrustella tota hintalappua, joka oli jossain sakarassa, mutta ei nähty hintaa. Vitonen siinä oli ja pari nollaa, mutta koska toi naapurilamppu maksoi 270e, niin ton ison on pakko olla yli tonnin. Vaatisi kyllä ehkä sen asemarakennuksen ostoa, koska meillä toi lamppu ulottuis ehkä metrin päähän maasta.
Tomista tulee isona superpoliisi ton setin avulla.
Paras myyntipuhe ikinä! Melkeen piti ostella.
Mites, onks teillä jo lehmännahkainen mahalipasto? Kuulin, et oikee termi näille on mahalipasto eikä pullee lipasto.

Entä löytyyks teiltä jo tusina timanttisammakkoa?
Tomi meinas ostaa uuden pipon talveksi, ettei palele. Se joutuu pönöttää pihalla työkseen, ni oishan toi sillo tosi hyvä! Kasvihuoneilmiöstä löytyy tommonen poikien osasto, johon voi dumppaa seurueen äijät, kun ite hiplaa kaikkee ihanaa.
Mietin myös, että ostaisin tällaisen nojatuolin ja heittäisin meidän olohuoneen sohvan hiiteen, koska ei se muuten mahtuisi ja sit istuisin siinä ja muut vois istua lattialla.
Tämä tuoli oli jopa liian kitsch meikälle, mites Salha sulle toimis tää jakkara?
Sieltä saa kanssa näitä vanhoja julistejuttuja peltisinä. Mun suokkareita on tietty noi Toulouse-Lautrecit. 
Syy kuitenkin, miksi lähdettiin seikkailemaan Nummi-Pusulaan, oli nämä flamingot. Noora instagrammas nämä ja mä aloin ehkä kirkua. Kirkuminen loppui viimeistään siinä vaiheessa, kun kuulin yhden kappaleen hinnan olevan 300e, mutta tänään tsekkasin, että siinä hintalapussa luki 390€! Siiiiiiick!
Piti sit loppuun napsia viel taidekuvia. En voinut välttää.

5 kommenttia:

 1. Mä voisin niin ottaa ton turkoosin tuolin. Cool!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä vaan hakemaan! En kyl yhtään kattonut hintaa, saattaa olla aikaa hulppeekin. Se oli niin kiiltävä ja sininen! :D

   Poista
 2. Ihanaa että luotat muhun kun asiat on sulle liian kitsch :D Mut en tiiä, miks tuli sellai tunne että mun pitäs omistaa lehmännahkainen mahalipasto.

  P.s Tomi näyttää vähän surulliselta Shrekiltä tos pipossa. Miten olla surullinen, kun on tollai superpoliisisetti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mahalipasto pitää olla! Se lehmännahka oli ehkä vähän haastava matsku, ainakin meidän kotia ajatellen, kun se oli sellanen karvainen. Ite preferoisin lipastoista esim. matskuja, joihin ei vois tulla kirppuja. Tomi vaan feikkas, mä luulen, ihan onnelliselta vaikutti.

   Poista
  2. Kai se on käsitelty jollain pingviininmunia pehmentävällä megamyrkyllä, ettei siihen tuu ötököitä.

   Mut ei ehkä oo ainoo syy miks en oo tällä hetkellä ajelemas Kasvihuoneilmiöön mahalipastorahat taskussa.

   Poista

Kerro joku juttu!