maanantai 20. elokuuta 2012

Meillä näytti eilen kaaokselta!

Tää on jo aika hyvästä vaiheesta kuva tuolta makkarista. Iski joku vimma eilen ja piti vaan pistää kolme taulua seinälle (1 saatiin paikoilleen) ja päädyin siirtää kirjoituspöytää, hyllyä, lipastoa, peiliä, ennestään seinillä olevia tauluja..

Tein itelleni tommosen sopen, siel on mun ompelukoneet, saumurit, kynsilakat ja kameravehkeet.
Mulla on toi pöytä ollut tuolla ennenkin, mutta sillon oli hylly seinää vasten, niin kelasin, että tolleen päin saan paremmin käytettyä noita hyllyjä ja sieltä löytykin vaikka mitä en tiennyt omistavani.

Siirsin peilin toiseen paikkaan ja vaimon pyynnöstä silleen, että siitä näkyis myös muiden kun kääpiöiden pää. Nyt on sitten niin korkeella, et meikä voi nostaa kädet suoraksi ilmaan ja vähän jää vielä ilmaa sinne sormenpäiden ja yläriman väliin.

Tässä meikän melkein kaikki kynsilakat. Osa on jossain matkoillansa vielä tässä kuvan ottamishetkellä, koska ne ei kaikki enää mahdu lootaansa, joten vietinpä illan järjestellen lakkoja uusiin pieniin laatikoihin.

Päätin sitten siivoillessani lakata kaikilla mun unohtuneilla kynsilakoilla ja niitä oli ihan pari! Näin parisen viikkoa sitten internetsissä tommosen mulle ihan uuden kynsilakkakikan, lakkaa vuorotellen yks kiekka vähän läpikuultavalla shimmerlakalla ja vuorotellen glitterillä. Niitä kerrostamalla saa jännän syvästi hileisen lakan. Mää sitten paria-kolmea lakkaa käyttäen vähän testailin. Jäin ajattelee asiaa ja itse asiassa neljää värilakkaa oli näissä lopulta, kahta eri hilettä ja kahta eri shimmeriä.
Piti laittaa sit kunnolla noita hileitä. Näitä ei ehkä ikinä saa pois kynsistä, mä luulen. Lopputulos olikin sitten nähtävillä tässä.

Jee, kuvat meikän uudella kameralla, mie ainakin huomaan eron, mut en tiä, huomaaks kukkaan muu. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro joku juttu!