perjantai 25. toukokuuta 2012

Vapaapäiväkooste

Onko siinä oo? ON! Onko siinä hoo? ON! Onko siinä ii? ON! No mikä se on?! OHI!!

Pääsykoesalin ovi ja muutama muu hermoilija

Pääsykokeet oli siis eilen, ja nyt ne on menneet! Enää ei auta itkut markkinoilla, en aatellu haaskata koko jutulle ajatustakaan ennen kuin tulokset tulee. Voi kyllä olla, että viikonloppuna pitää Oulussa vähän spekuloida niitä vielä.


Mulla oli eilen tosiaan koko päivä vapaata töistä. Mietin koko päivän että ei hitto, en oo kyllä saanu mitään aikaseks tänään, mutta todistaakseni ittelleni että todellaki sain, aattelin kirjottaa koko päivän tapahtumat tänne.

Mä luulin etten hermoillu pääsykokeita ollenkaan, mutta yöllä tunnin välein herääminen ja junassa tärisevät jalat kerto kyllä ihan toista tarinaa. Onneksi oon nykyään vähentäny yleistä hermoilua ja sähläämistä, joten pääsin kokeisiin ilman suurta panikointia. Vielä jokin aika sitten en voinu lähtee mihinkään reissuun, ellen tiennyt minuutintarkasti mihin aikaan pitää olla missäkin, mihin suuntaan jokainen ovi aukeaa ja mitkä sanat mun pitää sanoa missäkin kohtaa. Okei, ehkä vähän liioiteltua on tuo, mutta ei sitten kuitenkaan. Mutta eihän kellään voi mennä huonosti, kun saa aamulla lähteä ulos kivassa hameessa ja ihanassa hatussa :)

Kokeiden jälkeen piipahdin äidin toimistolla epäonnistuneella yllätysvierailulla (äiti ei ollukaan paikalla), ostin Marian luvalla berliininmunkin ja Kicksistä uuden hiuspuuterin ja kuivashampoon. Loppui se tukan lässähtely nyt!

Tämmönen blowpro:n kuivashampoo tuli myyjän suosituksesta mukaan. Eilen laitoin eikä tukka oo vieläkään likanen, vaikuttaa toimivan siis!

Kotona hetken säädettyä päädyin päikkäreille, jotka tyylilleni uskollisena venytin niin pitkiksi kuin mahdollista. Onneksi sain itteni jotenkin kiskottua ylös että ehdin tiskaamaan tiskit, tekemään toistaiseksi maailman parasta salaattia ja viikkaamaan lakanat, mikä on muuten erittäin kurjaa yksin.

Parhaassa salaatissa oli tunaa, kevätsipulia, paprikaa, kurkkua, vesimelonia ja salaattia.

Viideltä pääsin Tikkurilan Carusell-kampaamoon Meerin käsittelyyn <3 Jostain kumman syystä oon päättäny kasvattaa mun puolisiilitukan pitkäksi, joten kävin nyt vaan vähän siistimässä kuontaloa ettei välivaihe näyttäis ihan kamalalta. Meeri on kyllä paras kampaaja mitä mulla on koskaan ollu.

Kampaajan jälkeen "käväisin" naapurin tädillä kylässä istuskelemassa ja leikkimässä kissojen kans :) Siellä meni sitte perinteisesti ainakin muutama tunti... Kotona sitte perusrimpuilut kun en halunnu enää siivota tai pakata joten vaan facebookkasin :)

Joku sotkee tätä asuntoa...

Nii että semmonen vapaapäivä se. Ihan hyvä suoritus mun mielestä? Nyt on työaikaa jäljellä vielä 20min, sitten pääsen lähtemään kodin kautta rakkaaseen Paska Kaupunniin, tuohon pohjoisen omaan Villiin Länteen. Siis Ouluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro joku juttu!