tiistai 29. tammikuuta 2013

Pikkuaskar

Alotin pikkuhommeliinin tossa ennen salkkareita näin iltapuhteena.

Purin meitin rullatuolin atomeiks ja revin ne vanhat pehmusteet irti ja hyi ällöö, sieltä löytyi entistä vaahtomuovia, nykystä mujua. Irrotin myös maailman typerimmän jalkatuen tuosta, mikä vaan laahas pitkin lattioita ja sit ei saanut nostettua pysyvästi ylemmäs.
 En tiiä, mitä teen noille puulevyille, jotka sieltä pohjalta paljastui: ne pitäs jollain juuriharjalla jynssää puhtaiksi kiinni tarttuneesta entisestä vaahtomuovin pohjamatskusta, mut ei uskalla hirmui myrkkyi käyttää, kun not ovat raakapuuta.

Sit kelasin, et vois päällystää noi pehmusteet ehkä vahakankaalta taikkapa vahvalla verhoilukankaalla. Haaveilen Marimekoista, koska oishan se rullatuolissa aika pähee!

Esim. näitä kuosei fiilistelen:
Purnukka, tätä sais vahakankaana, mut vaatis metalliosien maalaamisen valkoseksi, mikä mua ei yhtään kiinnostais, koska on tossa yks keittiöntuoliproggis kans levällään.
Siirtolapuutarha, tää ois ihanan vihree ja kiva ja ah, mut ei vahakangas, joku Jere tai Jarno kippais sihen kummiski kaljaa tai meikä punkkuu tai suklaata siihen hinkkaisin, nää on kaikki ihan realistisii skenaarioita, joten tää ei oo oikeen vakavasti otettava vaihtoehto.
Hobby Hallist löyty kans Marimekon Punapippurii limen värisenä vahakankaana, se vois olla kans ihan siisti, ehkä? Vaimo sano tylsäks. Sen ongelmana oli kanssa se, että sitä myytiin valmiina pöytäliinana, eli joutuis ostaa noin 120cm liikaa, mikä näkyy kummasti kanssa hinnassa..
Tää ois kans aika villi, ei oo enää Marimekko. Epäilin, ettei vaimo kestäis tota kangasta, mut sen kommentti asiaan oli, et tosta tulee mieleen Monty Python, mutta mikä oli siis ilmesesti positiivinen asia: toinen sen suokkareista.
Ja sit huutonetist löysin kans Marimekon Satula-vahakankaan keltasena! Sekin kiehtois, koska siitä on nyt saatavilla kankaanakaan vaan vaaleenpunasta ja -sinistä ja ne ei käy herranjestas sentään. Mä näkisin kans, että näiden kahden viimesen kans oltais vahvimmilla, ehkä.

Auttakee hyvät ihmiset naista mäessä, mitä mä ostelen!

1 kommentti:

  1. Jjjauts, toi ruusukangas! Mun ääni menee sille. Mulla on kaks vanhaa nojatuolii, jotka pitäis verhoilla uusiks. Äitin mielestä se ois kans tosi hyvä idea, mut se ei varmaan tiedä että mun ajatus uudesta päälikankaasta menee ton ruusukankaan suuntaan, eikä mihinkään hillityyn beigeharmaansävyyn.

    VastaaPoista

Kerro joku juttu!