perjantai 25. tammikuuta 2013

25. A photo of a night you loved

Musta on olemassa yhä vähemmän ja vähemmän bilekuvia, koskan näytän niissä aina aivan järgyttävältä ja pyrin välttämään kameraa viimeiseen asti aina kun joissain bileissä sellanen liikkuu. Kui varte muuten aattelin, että "night you loved" tarkottaa automaattisesti bileitä?? No ehkä niistä muista öistä ei niin viittis tänne raportoida... Enkä mitään yöllistä lintubongailuakaan harrasta. No, joka tapauksessa tää tuhkimo muuttuu joka ilta salamavalossa kurpitsaksi. Tässois muutama kuva parin viime vuoden ajalta, ku jotenki tuntu että ne kaikki on aivan hyviä.


Tää kuva nyt on taidettu nähdä jo useamman kerran. Mä näytän tässä(kin) kauheelta, syystä että ennen tätä kuvaa oltiin pyöräilty Jenniltä Oulun keskustaan kaatosateessa siiderit kädessä. Mut miten Jenni onnistuu oleen aina noin hehkee? Joku sen kaveri nimes mut kaks minuuttia ennen tätä kuvaa keltaiseksi hattivatiksi, ja siitä lempinimestä mä pidän kii. Sen lisäksi tän illan aikana lauloin sydämeni pohjasta PMMP:n esiintyessä Rotuaaripiknikin lavalla, tutustuin mm. Nikoon ja valvoin muun porukan mukana ehkä aamuseittemään.


Tää kuva on toissakesältä Oulun torinrannasta, jossa oltiin Jennin kans... öö... tais olla Qstock mut me oltiin vaan hengailemassa ja juomassa viiniä? Yritin löytää itteeni eron jälkeen ja sen kyllä huomaa kaikesta mitä tässä kuvassa on päällä, onhan toi tukkaki aiga magee. Tai ois jos oisin nelkyt vee. Mut hyvä ilta se oli, nähtiin varmaan kaikki parhaat tyypit Oulusta.


Tän kuvan aikaan mä oon ollu vielä naimisissa, mut varmaan nää bileet oli niitä loppuaikojen parhaita. Yllättäen mies oli kuvan tapahtuma-aikaan reissussa :D Lopun alkua. En kyllä muuten muistele noita aikoja kauheen mielelläni, mut nää bileet muistan aina. Oltiin Annikan ja Lauran kans jenkkisotilaiden kotibileissä, jossa jäätiin kii omien juomien juomisesta vessassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro joku juttu!