tiistai 1. tammikuuta 2013

Männä vuonna (vaan puoliks, koska Sanni haluu tukan poikki)


Oltiin laivailemassa joskus alkuvuodesta. Voi herranjesta, se oli aika kamalaa, mut vähän tekis mieli taas mennä. Uskaltaisko? Pitäskö kaikkien matkojen pormestarin rupee hosuu? Mul on yks Kaikkien matkojen pormestarin käyntikorttikin viel tallessa..
Oltiin Turguses ja mä taisin juoda ehkä rommia? Tai sit jotain muuta. Joka tapaukses Tomppa oli sitä mieltä, et mä en voi itte ostaa omaa linja-autolippuani vaan sen piti hoitaa se. 
Oltiin pub auswitchissä riehumassa, pojat osti kaikki luotiliivejä ja meizi heitti selvinpäin tikkaa ja olin tosi hyvä!
Sit meil oli meiän hienon leffan enskaribileet
Sit oltiin toisenkin kerran Turussa, se oli kyl tää kerta ku join rommia ja potkin kaikkia vaan nilkkoihin, mut kertaakaan en lyöny munuaisiin TOMI.
Sit tatuoitiin meikää kovast ja mää tykkään kans kovast!
Sit oltiin Kesäleirillä viettämässä Jukan polttareita ja pojat veti surullisen kuuluisan kaikkien aikojen huonoimman keikkansa. Oli silti ihan lystiä, vaik lähettii aika ajois.
Sit oltiin myös Jukin ja Noomin häissä ja bailattii täysii!
Sit kävin heti Jukan ja Noomin häitten jälkeen vaimon ja Tomin kaa romanttisella kaupunkilomalla Amsterdamissa, jonka Tomi pilas röyhtäilemällä vaan koko aika. Onneks oli silti ihanan kivaa!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Höhöhö, oon täs arponut, ku jengi on facebookis huuellut, et olipa hyvä/huono vuos, et mitähän mul oli, mut just veikeetä, ku ottaa kuvii vaa siisteist jutuist, ni muistaa vaa ne kivat hetket. Erinomaisia hetkiä eli erinomainen vuosi? Oli sen pakko olla aivan hirveen upee.

      Poista

Kerro joku juttu!