lauantai 20. lokakuuta 2012

Kuumia kolleja koleisiin keleihin (ehehe)

Tällasissa syyskeleissä ei oikeesti voi muuta ku kulkee silmät puolitangossa töihin ja takas, tuijottaa telkkaria ja syödä karkkia, jota en oikeesti sais syödä. Eikä mikään, ei siis mikään muu voi havahduttaa minunkaltaistani naisihmistä syyshorroksesta, kuin Glamour-lehden Sexiest Men 2012 -lista! Ei hyvää päivää!

Ja koska minä tästä niin kovasti mieleni pahoitin, aion nyt ruotia kyseistä listaa tässä oikein olan takaa. Ettei sitten jää mitään hampaankoloon. Tietty tää kaikki on jo valmiiksi täysin turhaa nurinaa, koska tää on ollu joku äänestysjuttu enkä oo ite äänestäny (vink vink kunnallisvaalit, muistakaa äänestää).

Omituisimmat Sijoitukset Sexiest Men 2012 -Listalla TOP7!
 *fanfaarit*

#7 Ashton Kutcher sijalla 100.

Hahahaahahahahahahahahaha. Repesin totaalisesti ku näin tän. Sen siitä saa kun pettää Demi Moorea. Naiset pitää omiensa puolta.#6 Russel Brand sijalla 95.

Kuinka tää kaiffari on ikinä ikinä saanu ittensä koko listalle? Se on a) sekopää b) kattokaa nyt tota naamaa c) jättäny Katy Perryn, nyyhks (onkohan tässä kohtaa pakko tunnustaa että mun mielestä Katy Perryssa jotain ihan hulvattoman hauskaa ja olin niiiiin sen puolella tossa erojutussa... no en tunnusta)
#5 Legendaariset

Jos Johnny Depp keikkuu edelleen sijalla 3. niin miten Brad Pitt on vasta sijalla 61. ja George Clooney vasta 93.? Jotain kunnioitusta näille herroille!

Tähän ei varmaan yhtään vaikuta se, että Johnny Depp on ainoa joka tekee edelleen leffoja joita nuoretkin kattoo, tai että se just ilmoitti olevansa taas sinkku...

Edit: Toisaalta, tällä periaatteellahan listalla pitäis edelleen keikkua joku Cary Grant, koska "oli seki joskus tosi nuori ja komee". Ehkä pitää vaan antaa näiden tippua pois listalta, kaikessa hiljaisuudessa. Mieluiten sanotaan niille vielä parin vuoden päästäkin että joo siellä sitä ollaan taas listan kärjessä, että eivät sitten pahoita mieltään.


#4 Junnut

Tuolla listalla on ihan älytön määrä jotain 19-20v. laulajapoikia, joista en oo ikinä kuullu enkä nähny mitään. Justin Bieberin tunnistin (oho), ja siitäkin alkoi harmittaa kun se oli paremmalla sijoituksella kuin Ryan Reynolds.

Mä pidän itteeni melkosena populäärikulttuurin guruna, koska voitan aina kaikki nörtitkin Trivial Pursuitissa valitsemalla vaan pinkkejä kysymyksiä. Joten on tosi kammottavaa huomata, että on täysin jäämässä nuorempien jalkoihin, eikä enää pysy mukana uusimmissa villityksissä. Esim. kuka ihmeen Nial Horan (kuvassa)?
#3 Friikit

Tässä kohtaa annan kuvien puhua puolestaan.


#2 Todella, todella epäreilut sijoitukset, joista nousee melkein pala kurkkuun

Joseph Gordon-Levitt sijalla 88.? Ihana, ihana Christian Bale sijalla 18. ja Alexander Skarsgård sijalla 14.?! Eikö ihmiset ymmärrä mistään mitään?!!

Mihin tässä voi enää luottaa, jos ei naistenlehtien tuomarointiin? Mitä seuraavaksi, aikooko joku tulla kertomaan mulle, että ne horoskoopit ei oo oikeesti totta tai että ne "minkävärinen kissapeto olet ostoksilla sunnuntaisin?" -testit ei kerro musta ihmisenä mitään? Mihin tämä maailma on menossa?!

Laitan näistä kaikista isot kuvat, koska oisin suonut niille kaikille paremmat sijoitukset.


 #1 Maailman Seksikkäin Mies 2012

... on Robert Pattinson???

Selvitettäköön nyt, että mä olen kans sisimmässäni Twilight-fani, ne kirjat on IHAN OK kesäluettavaa ja leffatkin on nähty useammin ku kerran. Mutta ei Robert Pattinson siltikään ole Kaikista Maailman Miehistä Seksikkäin. Ei se vaan oo, ei se voi olla. Se on ihan söötti ja onhan se komea, mut ei. Ei. Voitte jälleen kerran katsoa kuvatodisteita ja miettiä.

Se on ihan saletisti saanu säälipisteitä, koska Kristen petti sitä sen ohjaajan kanssa ja nyt kaikki on että awws Robert. Hm, nyt naiset tunteet pois ja hormoonit kehiin kun tällaisia listoja äänestetään.Noniin, jospa tää aihe olis nyt mun osilta sitten taputeltu. Oli siellä vielä muutakin mitä voisin kommentoida, mutta en viitti. Käyn niitä läpi tänään kun Annika ja Laura tulee mun luo kylään. Ens vuoden listaa odotellessa...

6 kommenttia:

 1. "minkävärinen kissapeto olet ostoksilla sunnuntaisin?" :D:DD:D:D mä rakastan kosmon testejä! Joskus tehtiin melkoisen tukevasti jurrissa minä + pojat testi, mikä eläin olet pedissä ja meil oli aivan hirveän hauskaa. Joku oli saukko! Mut listaan kommentti : Ed Westwick on aika ihku, se on kummiski Chuck!

  VastaaPoista
 2. Korjailin tästä noita kuvien kokoja, en ilmeisesti oo tarpeeks esikatsellu tota kun tulivat miten sattuu.

  Nii onkse siitä Gossip Girlistä? Joo mietin että näähä menee tietty vähän sarja/leffamieltymystenki mukaan. Toi Friikeissä oleva neljäs tyyppi on Benedict Cumberbatch, joka näyttelee Uutta Sherlockia. Kai se voi jonku mielestä olla hot. Tyyppi oli kuitenki sijalla 5.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, todellaki menee niitten roolien mukaan. Chuck on kummiskin semmonen rikas poikarukka!

   Poista
 3. Mut eiks näis seksikkäin-listauksissa pitäis pelata niiden ihmisten, eikä roolihahmojen ominaisuuksilla! Eli käytännössä ulkonäöllä!? Koska LET'S FACE IT: Ed Westwick näyttää turpealta japsilta, ja Robert Pattison siltä, et sen kasvot on murskaanunu autokolarissa mut se on saatu suht normaalinnäköseks fiksattua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! Kiitos Puppe! Naiset suhtautuu emotionaalisesti ihan kaikkeen. Seksikkyyteenkin.

   Poista
  2. Mut ku se on nii hankalaa irroittaa se roolihahmo siitä ihmisestä, ku ei niihi oo muuta kosketuspintaa! Ei oo ihminen simmottinen rationaalinen olento! Ihana on Chuck! Ja tiiän, et oon vääräs :D

   Poista

Kerro joku juttu!