keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Kiva et ootte löytänyt perille

Hei nää on musta ihan parasta ikinä siinä, että kirjottelee tämmöst hönöö blogia internettiä täyttämään eli hakusanat joilla tänne on löydetty! Kuvitukseksi läiskittäköön jotain ihan randomräpsyjä.

 ihana-blogi.blogspot
Hei tosi kiva, et joku halus tänne asianaan tulla tänne! Tästä on myös variaatioita ihana blogi kake, ihana blogi salha, ihana blogi salha kake ja uusimpana mun uus lemppari, ihana blogi katri salha vaimo! Vaimo oli otettu tästä kunniasta, että joku silläkin halusi tulla meiän web-kotiin vierailee!
 Näitä on nykyään melkeen kirkkaasti eniten! No okei, nakukuvia tai naku kuvia on vielä tästä ohi.
Oltiin Lahdessa! Raahasin kamerankin mukaan ja kaikki putket ja ajatuksena oli räpsiä 6000 kuvaa. Otin niitä sit neljä ja kaikissa on tää ihan sama asetelma. Sen lisäksi rikoin niiden sähkövatkaimen, minusta varisi ympäriinsä sini-liilaa ihoa ja kaadoin parisataa grammaa sokeria ympäri keittiötä. Kiitos ja anteeksi!
exhibitionististen
hmmh? siis joo, ohan tääl jotai suttujen verhoomaa ihoo varsin estottomast esitelty, housuttomii kuvii on postailtu, ehkä enemmän kun laki sallii tällä painoindeksillä, mut sulka hattuun, jos ollaan osattu toi kirjottaa oikeen! joskin meikä ois ehkä preferoinut ks:ää x:n tilalla, mut hei emmä tiiä!

lehmännahkainen tuoli
tää edelleen leijuu tuolla listalla, kuukaudesta toiseen.. niitä saanee yhä kasvihuoneilmiöstä, mut ilmeisesti tolla löytyy osumia varsin vähän, jos tää on parhaiden osumien joukossa.
Niin oltiin tosissaan siellä Lahdessa, kotimatkalla rupes lapsettaa. Ängin tonne autoon ekana tietty ite sisälle lapsenmielistä riemua täynnä ja sit luulin, et venähti joku lonkka sijoiltaan tai vähintään ratkes housut, kun siellä oli sisätilat suunniteltu ehkä noin kolmevuotiaalle lapselle.  Tuulilla tais olla järkevämpi tyyli mennä tuonne, se ehkä jätti jalkoja ulkopuolelle.
untamo sykerö
täs on vähän sama stoori kun lehmännahoissa, hirveen hankala löytää kuvia interneteistä, toivottavast mun sutusta oli jotain iloo sit tän googlauksen aiheuttamaan tarpeeseen.
Tää nyt on jo instagramista tuttu, mut kävin taas sunnuntaina ihailemassa tätä. Niin upee laitos. Siel oli enää yks kappale jäljellä ja vaimo uhkas, et se käy ostaa tän ja heittää roskiin, ettei se vaan päädy meille. Mä oon vähän sitä mieltä, et tää ois jo ekan riidan paikka, oli toi niin julmasti sanottu! Kyseessä siis laulava ja tanssiva kala! Se oli semmonen tosi veikeen tuntunen toi kalan pinta.
"me naiset" juoksuohjelma
taas mainitti salha tän, tai ainaki jonkun juoksuohjelman! ehkä kahdesti ollut esillä täällä tai jotain, mut tervetuloo vaan sinä lenkkeilyinspistä kaipaava, sitä täällä on viime aikoina ollu aika hintsusti tarjolla.. juokset vaan niin kauan, kun kroppa kestää ja muista alottaa riittävän hiljaisella vauhdilla, hyvä siitä tulee ja ulos on mentävä sinne lenkille enempi kun kerran!

exhibitionistisiä kuvia
hei emmä enää tajuu. en tunnusta koskaan kirjottaneeni tommosta tänne (ehkä), onks tää joku googlen luokittelu meiän räpsyille? kiva kiitti, pitäsköhän määritellä tää sisältö k18-merkinnällä?
Taas vähän lisää ekshibitionistisia (vai -ä?) kuvia! Eiks ala jo olee selkee jeesus tuossa? Mun mustelmissa on aina. Tää siis siitä mun hirvittävästä liikenneonnettomuudesta!
henkka hyppösen tatuoinnit
mulla ei oo mitään käryy, millasia kuvia on piirretty Henkka Hyppöseen, toivottavast joku muu internetsivu kertoi vastauksen paremmin tai tykkäsit ees meiän kuvista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro joku juttu!