tiistai 11. syyskuuta 2012

Tämä päivä oli ihan hoopo, mutta hyvä!

Lähdin villapaitakaupoille ja ostinkin mekon vaimon sukulaisen häihin, jotka on ens lauantaina, eli oli jo aikakin! Kolttu on Indiskasta ja maksoi 44,95e. Oli ehkä vähän kallis tavallaan, mutten jaksanut välittää, mikä sitten johtikin siihen, että mun tilillä on tällä hetkellä huikeat 0,10e rahaa. 

Villapaita mekon sisällä on hätänen villapaitaostos Lindexiltä, se tuntui tosi kivalta päällä. Oon ettinyt kelvollista villapaitaa jo pari vuotta, kun kriteerinä on ollut se, ettei saisi olla liian paljoa tekokuitua. Tänään tyydyin vietävän väsyneenä tähän, joka oli syönyt 40% puuvillaa, 20% ramie-kuitua, 35% polyamidia ja 5% angoraa. Tuntui vaan niin kivalta päällä, toivottavasti se on myös lämmin. Uutena kriteerinä tuli valokuvia katseltuani se, että nuttu ei saa olla punainen tai oranssi, kun se tappelee tukan kanssa niin kovaa. Paita maksoi 32,95e. Näiden lisäksi kävin akupunktiossa ja obottelen perjantain palkkapäivää kun kuuta nousevaa.

Kruunasin ihan pöhelön illan Salkkareilla ja niiden oltua normaaliakin keskinkertaisemmat, katsoin vielä Mirandan. Jos joku ei ole tsekannut, niin suosittelen 110%, koska kyseessä on ehkä maailmanhistorian hauskin tv-ohjelma! Ihan räkä poskella-hauska oikeasti! Tsekatkaapa ihmeessä, TV2:lla maanantaisin klo 20:30 taikkapa Areenasta, vielä 6 päivää! Hei kamoon, jos tv-ohjelman jakso päättyy siihen, että tosi pitkä naisihminen juoksee kermakakkuhäämekossa kaveripoikaansa takaa, niin kyllä mua naurattaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro joku juttu!