torstai 6. syyskuuta 2012

Blast from the Past - eli tarina muutaman viikon takaa

Meillä oli Kaken kans muutama viikko sitten ihanamiitit stadissa kun Kake taas uskaltautui tänne pk-seudulle. Mä tosin raahauduin paikalle buranan voimalla, koska jostain syystä edellisillan bassot jyskytti mun päässä edelleen. Mut onneks Kake on semisti täyttä kultaa, ja se antoi mulle anteeksi vaikka olin vähän myöhässä :)

Me ollaan oikeesti tosi ulospäinsuuntautuneita ja sosiaalisia tyttöihmisiä, ollaanhan me sosiaalisten medioiden kerskakuluttajia. Pääosa kommunikoinnista tapahtuu facebookin, whatsappin ja instagrammin kautta. Joten tottakai kun päästiin Ruttopuistoon istuskelemaan niin molemmat replas omia uusia järkkäreitään ja selas galaxejaan. Kakella oli uus SIII, jonka rinnalla mun S Plus on vain surullinen pikku nysä.

Eka kuva mun ekalla omalla järkkärillä. Täti tuntematon.

Varmaan toka kuva uudella kameralla. Kakessa on komeet värit!
Meijän erittäin pieni pique-nique.
Päivän agenda oli kipaista muutamat geokätköt ja käydä jossain syömässä. Syömään mentiin Baker'siin, jossa Kake söi jotain kanaa jonka kastikkeen se kehu taivaisiin, mä söin ribsei jotka helpotti mun darude-oloja huomattavasti. Miten me ollaan näin epäkelpoja, ettei ruoista ole edes kuvia? Kätköjä löydettiin yhteensä viis (5), joista yks oli historiallinen, siis Suomen eka kätkö. Jännintä oli myös toteuttaa mun eka webcam-kätkö. Jos jotaki kinostaa, niin www.geocaching.com.

Meijän molempien tassut lautalla.
Sää oli normi-ihmisten mittapuulla aivan ihana, eli minä herkän nahkani kera ja Kake uuden tatskansa kanssa haluttiin tottakai koko ajan varjoon. Mut ei me menty varjoon, me mentiin Suomenlinnaan eli Viaporiin (yks mun lukioaikanen kaveri valisti mua että stadilaiset sanoo Viapori. Ei oikeesti ees sano). Siellä tehtiin perus suokkisetti, siis käveltiin pirusti eikä päädytty mihinkään. Kätköilyn kannalta oli ihan liian hieno päivä, liikaa turisteja joka puolella, ois pitäny olla tosi ninja että ois saanu kaiken tehtyy huomaamattomasti!

Loppuun vielä Kaken uuden kameran otoksia Suokista!

2 kommenttia:

  1. Näyttää niiin hyvältä toi punanen tukka ton paijan kans!! ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitti! :) Oon jotenkin niksahtanut sinisiin teini-iän totaalisen sinivihan jälkeen!

      Poista

Kerro joku juttu!