tiistai 25. syyskuuta 2012

Islannin tuliaiset

Päällimäisenä omista tuliaisista on mielessä tämä "akuutti nielurisatulehdus", jonka ansiosta sain lääkäriltä antibioottikuurin ja kolmen päivän sairasloman. Tämähän on mun toinen työviikko uudessa paikassa, eli reippauspisteitä vain ropisee!

Mutta toin mä sieltä muutakin! Tässä ekat Reykjavikin ostelut:

Tässä kuvassa on vasemmalla mun kalannahakorvikset, alhaalla suloinen taskupeili ja oikealla komeilee Kakelle hankitut kynsikkäät!

Nää ei ihan käy ton paidan kans, mut kipeenä ei tee mieli tälläytyä.

Lisäks mainitsin tosta Blue Lagoonin taikamudasta, jonka pitäisi kuoria, syväpuhdistaa, pehmentää ja siloittaa ihoa, lisäksi varmaan myös korjata, kirkastaa, parantaa, ja mitä kaikkea ihmeitä sille vois vielä keksiä. Tällasen ostin ystävälleni, jolla on ens viikonloppuna synttärit.


Ja tottakai kun tax-freehen on päässy, niin piti ostaa omaa luottotuotetta, Sensain puuteria.


Lisäksi tuli tottakai karkkii ja paikallista suklaata hurjissa määrin :)) Islanti on kyllä kovin kallis maa, että ihan mitä tahansa sieltä en alkanut ostella. Tietty jos ostos oli yli 4000 kruunua, niin ostoksesta sai vero-osan takaisin lentokentällä. Suomi PRKL -kaupan pitäjäkin vinkkas, että vaikka tuotteet oli kaikki suomalaisia (kaikkea ihanaa btw), niin osan saattoi saada tax-freena halvempana.
 Omista ostoksista olisin saanu veroja takaisin ehkä parin euron verran, joten päätin lahjoittaa ne Islannille, luulen että he tarvitsevat niitä.

1 kommentti:

  1. Noi on niin parhaat noi kynsikkäät, kiitos! Pitää mennä ostaa jotku pramiat sormikkaat, sit ku tulee kovemmat pakkaset, ni ei sormet palellu!

    VastaaPoista

Kerro joku juttu!