lauantai 8. syyskuuta 2012

Päivän sutut

Kun Tomi ehdotti mulle tällä viikolla, että mennään ottamaan tatuointeja tänään, olin vähän epäilevä. Facebook toi ehdotuksen kyllä munkin seinälle, mutten muutaman päivän ikäsen leiman kanssa vielä kelannut, että taas jaksaisi mennä. Arvaatteko, kuinka kävikään?


Joku osais jo ekasta kuvasta päätellä, että kun ollaan Arnoldsilla kaffella, että tatuointeja on tullakseen. Tomin mielestä kuvia ei kai vaan voi ottaa, jos enste ei hörppää siel sumppia ja ehkä sihen kylkeen mutusta jotain donitsinpuolikasta.
Siel pötkötteli TT ja meikä ja Osku, käänteisessä järjestyksessä kyl.Mun käpälään tuli kunnon tyttöpaskaa, oli kuulemma alunperin piirretty sihen flashiin vaan täytekuvaksi. Mut just soma! Perinteikkäästi esitellään vaan kelmukuvaa, koska toistaiseks muu ei oo mahdollista.
t. Hätähousu

2 kommenttia:

  1. En voi käsittää miten joku voi syödä donitsia just ennen ku on menossa tikattavaksi...

    VastaaPoista
  2. Hahah, eka se sanosi, et sil ei tee yhtää mieli makeeta ja sit se otti niitä uusia donitseja, niitä, misä on suklaakuorrutus ja sisällä suklaatöhnää ja joissa se päälitöhnä on niin sulalöllöä, et se menee kasvonaamiosta. Ilmeisesti voi siis!

    VastaaPoista

Kerro joku juttu!