tiistai 24. heinäkuuta 2012

Aikuismainen festarimatka

Me käytiin Lappeenrannassa mökkeilemässä vaimon porukoiden mökillä rivitalokaksiossa. Siellä oli myös meikän kesän ainoot festarit eli LPRHC2012 ja olihan ne pirun kovat bileet!

Oltiin mestoilla jo torstaina, mikä olikin superhyvä nakki, koska
a ) ehdittiin käydä uimassa Saimaassa (juostiin autosta järveen ja takas, oli aika raitista)
b) ehdittiin nähdä perjantain eka bändi, joka oli M.O.R.A, jolle lankesi kunnia olla artistina ekalla itte ostamallani harkkolevyllä ja joka oli törkeen hyvä (ja josta saattoi tulla mun uus lempibändi). Suosittelen joka jannulle seuraavan nauhan kuuntelua kliketiklik

Mut siis torstaina käytiin tosissaan uimassa pikaseen hyisessä Saimaassa, joka ei turhan lämmin ollut meille. Autossa täydet lämmöt päällä ajeltiin parinsadan metrin matka ja samantien sauna päälle. Oli tarkoitus käydä monta kertaa uimassa ja roudasin mä lonkunkin mukaan ajatuksenani vähän potkutella menemään kaakkoisimmassa Suomessa, mutta ei me mitää keretty. Oli liian kiire juua kaljaa, väitellä musiikista ja karjua, silleen kaikella rakkaudella ja lomariemusta.

 Jee, päästiin mestoille ja ehdittiin tinttaa pari olusta ennen ekaa bändiä! Oltiin siis varsin hyvissä ajoissa, mikä oli suoranainen ihme!

Hahah, meikäst ei kyl tuu mitään keikkakuvaajaa näillä kyvyillä.. Hyvä, et bändin erottaa, ku ottaa noinkin kaukaa fisulla kuvia. Tietty asiaa vois avittaa se, jos keskittyis yhteen asiaan kerrallaan, eikä yhtä aikaa esim. keskiolueen ja valokuvaamiseen..

Hahaa, löysin kuin löysinkin vielä jonkun kuvan, missä oli meikä, eli illassa oltiin edetty siihen vaiheeseen, että kamera oli parasta lykätä kuskivaimon huoleksi. Akku riitti kahdeksaan otokseen, jotka olisi kyllä paljon julkaisukelpoisempia otoksia noin valokuvauksellisesti kun meikän ottamat, mutta kun niissä on melkein kaikissa tommonen punatukkanen känninen harakka..

Jaetaas tää pätkä pariin osaan, seuraavassa tulee sit kaikki mun eri hyvät puhelinräpsyt, kun oikeesta kamerasta loppui akku ja kunnon bloggari oli tietty unohtanut laturin 400 kilometrin päähän kotiin. Mietin vaan etukäteen, että täyttä näyttää, kyllähän toi riittää, niin no, ei riittänyt. 

Toivottavasti muillakin oli vähintään yhtä ratto viikonloppu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro joku juttu!