torstai 1. maaliskuuta 2012

Värjäilypäivä!


Värjäilin tuossa hiuksiani muutama päivä sitten, mutta operaatio juurikasvun häivytys ei ollut ihan niin menestyksekäs, että kehtaisin sitä tänne pistää. Toisekseen olen rypenyt kotona kipeänä sohvalla ja pedissä niin, että tukka on yks takkukasa ja voisihan tuo peseytyminenkin olla jo hyvä idea.. :D

Tänään siis värjäilin housuja ja paitoja!

Lähtökohta housujen kohdalla oli kuta kuinkin tällainen :

Kuva on kyllä internetin ihmemaasta, koska nyyppä, mikä nyyppä, minä en muistanut ottaa ennen- kuvia ollenkaan! Kyseessä on siis Levi's Curve ID:n Demi Curvet ihan liian vaaleina (minusta denim on parhaimmilaan mahdollisimman tummana) ja myös tosi valkoisella kulutuksella. Farkkujen malli oli kummiski täydellinen ja ne oli alennuksessa ja ylipäätänsä siis maailman paras farkkumalli meikän persjalkaselle ruholle. En olisi ikinä ostanut noita, jos niissä ei olisi ollut -50% hintalapussa, mutta pari päivää noita vaaleina käytettyäni en voi olla kun supertyytyväinen, että ostin nuo.

Ostelin hiusvärin kanssa samana päivänä Dylonin pesukonevärin nimellä Olive Green, mikä maksoi meitin paikallisessa hypermarketissa vähän päältä kympin. Lisäksi värjäämiseen tarvitsi puoli kiloa suolaa. Ohjeen mukaan värillä olisi saanut värjätä yhdet farkut, mutta en jaksanut uskoa ja laitoin pesukoneeseen hupparin ja farkut.

Hupparista en löytänyt tunninkaan googlailun ja selailun jälkeen ennen-kuvaa internetistä, en koko hupparia tai edes mitään samanväristä, joten kuvaillaanpa vaan, se oli semmonen kalpean vaalean liila, muttei niinkään peruspastelliliila, vaan kanervaanvivahtavampi..

Nykyisellään releet näyttääpi tältä:

Nyt sitten ignorataan kaikki ryönä ja roska, mitä kuvassa näkyy! (onneks en oo vielä saanut sitä salamanheijastusta aikaan, niin on tuommonen reunatummuus tässä piilottamassa sotkua!)

Superpaljon paremmat kun ennen!

Hahah, ainoo kuva, missä mulla ei ollut jotain neljöisleukaa.

Farkkuihin oon ihan supersupertyytyväinen, koska vihreä on mun suokkariväri maailmassa ja no, onhan noi muutenkin mageet! Huppari, no se taas ei ollut niin hillitön suksee.. Jos lähtöväri on vaaleanvioletti ja sen värjää oliivinvihreällä, niin järkevä ihminen saattaisi osata kuvitella, että siitä tulee ehkä tuurilla vihreä, mutta sellanen harmaanruskeanepämääräisen vihreä ja mun suosikkivärejä ei oo tuommoset, joita ei voi määritellä oikeiksi väreiksi. Mun maailman eniten inhokkiväri on kyllä beige, että tilanne ei ole pahin mahdollinen, koska sitten oltais jo epävärien värien äärellä. Joka tapauksessa oon kyllä tyytyväisempi hupparin väriin nyt kun ennen pesukonekierrosta, mutta saattaapi silti olla, että huppari päätyy tuunauspinoon, joka on suuri ja mahtava :D

1 kommentti:

Kerro joku juttu!