perjantai 16. maaliskuuta 2012

Pärstäkertoimella (ällövarotus!)

Mulla on ollut superakne koko talven. Nyt on viimeinkin paremman näkönen pärstävärkki ihmisellä ollut ehkä viikon tahi kaksi, mutta on siihen kaikenmaailman mömmöjä syydettykin. Todennäköisesti kun kuluu vielä viikko, niin olen taas naama ruvella ja kunnon teini-ikäinen. Olen käynyt jo reilun vuoden verran akupunktiossa ja pari kertaa sitten Marja totesikin, että mikä ikinä aiheuttaa mun kaikki muut terveysvaivat, on syypää myös pärstävärkin vikoihin. Viime kerralla sain Kiinan matkan tuliaisina kuulla, että mun hoiteluun on uudet konstit, että saan vielä niin tehokkaita yrttejä, että loppuu nämä mun kymmenkunta vuotta kestäneet tulehdukset ja sairastelut, mutta ensin täytyy sekoitella sopivat setit mulle. Voi oispa ne jo ensi kerralla valmiina!

Mutta naama, voi naama! On ollut aamuja, kun peilistä on kurkannut paitsi tietysti väsynyt ja pahantuulinen, myös huomattavan finninaamainen ja siitä apea naisihminen. Kävin viime vuoden lopussa kasvohoidossa, ensimmäistä kertaa häpeällisen pitkään aikaan ja kosmetologi kauniin sanakääntein yritti kertoa, että useamminkin voisi käydä ja kauppasi mukaan matkakoot hoitolan myymästä ihohoitosarjasta. Käyttelin minipurkit ilolla loppuun ja olin jo huokaisemassa helpotuksesta, että nyt loppui mun aikuisiän akne ja toivotin ja kirkkaan ja näpyttömän ihon suureleisesti tervetulleeksi. Ostin Exuviance-sarjan kasvojen pesuaineen, kasvoveden sekä päivä- ja yövoiteet ja maksoin niistä itseni kipeäksi (liki 200€!!). Perustelin ostostani kaikille hinnasta kuulleille ihmisille sillä, että nyt loppui finnit tästä naamasta, jes!


No ilo loppui lyhyeen, kun kului kuukausi-kaksi ja naama kukki kuin iloisen Amsterdamin tulppaanit. Kalliit naamasörsselit tuntui kyllä ihan hyvältä, mutta ei ne sitä taikaa edustanut, mihin uskoin ja luotin, se hyvä puoli puteleissa kyllä oli, että yhtään aamua ei ole ostoksen jälkeen tainnut kulua naamaa pesemättä, mistä ennen helposti lintsasin muka kiireisinä aamuina. Lueskelin sitten kanssabloggaajien tuomioita ties minkälaisista ihonhoitotuotteista ja lopulta päädyin tilamaan iHerbiltä paritkin tuotteet. Tilasin Queen Helene, The Original Mint Julep-naamion, jonka internet lupaa kuivattavan finnejä, eliminoivan mustapäitä ja kutistavan laajentuneita huokosia.No edellisistä en tiedä, mutta pari kertaa testailtuani, olen huomannut, että naamio haisee aivan hammastahnalle ja jälkituntuma on varsin pehmeä. Hintaa oli huikeat 3,84$ joten en miettinyt tilaamista sen kauempaa. Pärstä tuntuu nyt paremmalta, joten olen taas toiveikkaana, että tämä on hyvä tuote. Tuubi on muuten tolkuttoman suuri, varsinkin hintaansa nähden. Samassa innossa tilasin valmistajalta melko lailla sokkona myös toisen tuotteen Queen Helene, Mud Pack Masque with Natural English Clay mutta tätä en ole ehtinyt vielä testailla. Tuubi on samaa koko luokkaa ja esittelyiden perusteella varsin klassinen savinaamio.


 Enemminkin olen ollut innoissani tilauksen voidepuolesta : täsmähoitona näpyille tilasin Nelson Bach USA, Pure & Clear, Acne Treatment-geelin, joka tuntuu kyllä tehokkaalta, kun sitä puhdistuksen jälkeen levittelee näppyjen päälle (mikä välillä tarkoittaa miltei koko naamaa). Linkin takaa löytyy tarkempi INCI asiasta kiinnostuneille. Koko kasvoille levitettävksi tilasin uteliaana hapokasta voidetta, eli Reviva Labs, 5% Glycolic Acid Cream ja tämä tuntuu olevan koko setin lottopotti. Voidetta levitän iltaisin kasvopesun ja kasvoveden jälkeen ja voide kirvelee tuoreeltaan hiukan, herkkäihoisella varmaan voisi tuntua jopa epämiellyttävältä. Levittämisen jälkeen täytyy odotella muutaman minuutti ennen kuin rupeaa kosteuttamaan enempää ohjeiden mukaisesti, mutta jo hetken kuluttua kuvittelen ainakin näkeväni, kuinka paljon paremmalta ihon pinta näyttää, se tuntuu tasaisemman väriseltä, kuulammalta ja kaikin puolin paremmalta. Ohjeissa sanotaan, että ensimmäinen kuukausi voidetta pitää käyttää vain iltaisin, sen jälkeen voi lisätä tuotteen myös osaksi aamurutiineita.


Näytteeksi kaupan päälle valitsin aivan sokkona hyaluronihappoa ja tästä taitaa lähteä varsinainen tuote tilaukseen kyllä mitä pikimmin. Aamulle olen tämän happosatsin jättänyt ja tämä on enemmälti kosteuttava, mutta tuo myös mukavaa hehkua meikittömään naamaan.

Pari viikkoa sitten en kehdannut lähteä finneineni kotoa ilman jonkinlaista naamaväritystä ja nyt lähden ilolla. Pahoin pelkään, että tässä koko parantumisessa on kyse vain siitä, että kuukausi alkaa olla puolivälissä ja kun päästään lähemmäs loppukuuta, alkaa hormoninäpyt taas vallata alaa, mutta toivon visusti, ettei se olisi näin. Aikaisemmin kyllä menkkojen väliajat oli naamalla pahemman näköisenä kun tällä hetkellä, ettei kaikki tämä voitelu ja naamiointi taida ihan turhaa hommaa olla, ehkä..

iHerbistä kauppana kokemus oli kyllä positiivinen, tilaus tuli varsin nopeasti. Tilasin muutaman minuutin väliajalla myös Everyday Mineralsilta meikkipohjasampleja, mutta ne tuli puolitoista viikkoa iHerb-satsin jälkeen, vaikka iHerb oli paketti ja EM pienenpieni kirje. Jos joku aikoo iHerbiltä jotakin tilailla, niin kannattaa ehdottomasti googlailla ja etsiä jostain alennuskoodi, sillä internet on täynnä niitä. Tässä esim. yksi WIB156, jolla saa 5$ alennusta ekasta iHerb-tilauksestaan. Tässä kaikessa on takana jonkunlainen alennussysteemi, eli jos joku ostelee tuolta käyttäen minun koodia, saan minä kai jotain etuja. Tiedä häntä, itse nappasin käyttämäni koodin jostain blogista ja sain jopa 8$ alennusta ensimmäisestä tilauksesta, koska oli vielä helmikuu. Everyday mineraleista kirjottelen myöhemmin sitä mukaa, kun olen saanut sampleja testailtua. Nyt on toinen päivä eri värisellä naamalla kokeilussa ja voi luoja, kuinka voi olla vaikea sanoa, onko meikkipohja hyvän värinen vai ei..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro joku juttu!