maanantai 9. syyskuuta 2013

Mäki oon elossa!

Hei kaikki meidän lukijat, en tiiä ootteko jo ehtiny unohtaa, mutta tällä blogilla on kaks kirjottajaa. Mä oon se toinen, Salha. Mulle kävi ihan perinteiset ton kesän kans, unohdin seuraa kokonaan kaikkia sosiaalisia medioita (paitsi facebookia, hehe) eikä ollu mitään intoa tännekään mitään kirjottaa. Sit elokuussa, kun mä normaalisti oon aina intoa täynnä ja pursuan energiaa niin että kaikkia lähelläolevia ärsyttää, tällä kertaa mua lähinnä vaan laiskotti eikä kiinnostanu mikään. Kaikki tuntu vaan samalta puurolta enkä saanu itestäni kauheesti irti.

Mutta nyt se on täällä! Syksy tulee! On aika pistää vaatekaappi uusiksi, aloittaa kymmenen uutta harrastusta joista kaikki voi keskeyttää ennen joulua, suunnitella matkustelua ja laittaa KOKO ELÄMÄ REMONTTIIN. Sitä myöten ehkä myös kirjotella tännekin taas useammin.

Tälle syksylle oon siis tehny jo seuraavaa:

- Ilmoittaunu Avoimeen yliopistoon työoikeuden kurssille
- Hankkinu uuden elämänkumppanin Galaxy S4:n
- Pestautunu Hesylle vapaaehtoiseksi siivousavuksi
- Kyselly ratsastuskurssien perään mut en oo löytäny kyl vielä sopivaa
- Käyny yhden illan korukurssilla
- Ostanu satasella uusia alusvaatteita ja kelatkaa sain ostaa kokoo pienempiä eli kesän urheilut ei ehkä sittenkää ollu ihan turhaa
- Varannu kampaaja-ajan Twitterin kautta vaikka just viikko sitte kävin veljen häitä varten värjää tukan (tää on niin härö juttu että ansaitsee ihan oman blogauksen - eli myöhemmin lisää)
- Ollut sähköpostivaihdossa mun ihanan ravitsemusterapeutin kans joka taas kerran ymmärsi mua ja oli kaikin puolin ihana
- Aloittanu uudestaan viime keväällä flunssaan kaatuneen "100 punnerusta 6 viikossa" -haasteen, joudun kuulemma heti alottaa viikosta 3.

Haiskahtaako tää kenenkään mielestä ihmissuhdeongelmilta ja identiteettikriisiltä? No ei mustakaan. Elämä voittaa.

Terveiset veljen häistä!

2 kommenttia:

Kerro joku juttu!