maanantai 16. syyskuuta 2013

Bronchitis acuta

Moi

Mä oon nyt kipee kuudetta päivää. En jaksais enää.

Keskiviikkona tää alkoi ja ostin oireiden helpotusta varten vähän kurkkutabletteja pikkukuumepöhnässä.
Kaupassa jo kelasin, että tuossa ylemmässä oli jotain pielessä, mutta vasta jälkikäteen hiffasin, et hei hei hei, mitä ihmettä. Repsilsit siis Latvalasta, maksoi kai 3,50€ ja alempi Strepsils on normaalisti kai vain apteekista saatava valmiste, joskin tämän nimenomaisen paketin löysin jonkun unohtamana Vesa Keskisen sovituskopista ja heti vein.
Ero paljastui lähemmällä tutkailulla pienten päiväunien jälkeen. Sama lafka valmistaa molemmat, siksi siis järjetön pakkausdesignin samankaltaisuus. Erona on, että toinen on ihan tavallista karkkia ja toisessa on jotain mahdollisesta avittavaakin. On vähän silmään pissitty olo. Veskulta löydetyt maistuu muuten ihan hirveeltä, kun taas nää itse ostamani karkit on ihan kelvollisen makusia. 

Mutta:
En jaksais enää.

4 kommenttia:

 1. Kuva tekstineen sai naurahtamaan. Veä sinkki ja c-vitamiiniöverit. Se saattaa auttaa. Myös valkosipuli/inkivääri +kuumavesi tuntuu höpöltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyi mä muistan, kun vaimo teki mulle kerran flunssanpoistosetin! YÄK! Sihen kuului hapankorppuu, jonka päällä oli pari kolme valkosipulinkynttä, vodkaa, jos oli myös valkosipulia sekä teetä, jossa oli rommia ja hunajaa ja piparminttuöljyä ja ties mitä. HYI. Join just rommitotin. Mä en kestä enää lentsuaaaaaa!

   Poista
  2. Nii ja oli siinä kaikkia mahdollisia vitamiini/sinkki/ties mitä pillereitä, mitä se tuolta kaapeista löysi. Kaikki tiskiin ja valkosipulivodkalla alas! HYI YÄK.

   Poista
  3. Itekki söin tässä hiljan tautien pelossa raakaa valkosipulia monta kynttä. Lähinnä kirveli suussa. Valkosipulivodka kuulostaa kyllä ihan hyvältä. Se vois toimii borssikeiton ja tumman leivän kanssa!

   Poista

Kerro joku juttu!