lauantai 16. helmikuuta 2013

Kaapit on täynnä

Tänään täydensin meitin astiavarastoja, ihan kun niissä ois muka jotain oikeita puutteita ollut.
Sain näitä Arabian Sanna-lautasia syviä pari ja tavallisia matalia jokusen enempi. Mä tykkään, musta nää on kivoja.
Sit tämmönen Timo Sarpanevan kannu ja sihen kolme lasia, joista yks sininen.
Ja tattilautanen! Tattilautasen kaverina on myös Lapinkoira- ja suomen pystykorvalautaset. Kattelin netistä näiden hintoja, jossain antiikkinettikaupassa tän hinta on 65e, mut huutonetist löytyis 8e hintaan :D

Siel on ihan järkyttävän paljon tavaraa, jota ei mitenkään saa sinne palvelukodin yksiöön ängettyä, enkä tiedä, mihen me niiden kanssa joudutaan. Kelattiin, et voi järkkäillä jonkun kirppispöydän, mut siel voi olla vaik mimmosii aartei, ni ei tierä, mimmosii hintalappui niihin lätkis. Misä on Wenzel Hagelstam kun sitä kaipas!

Muutoin tää päivä oli ihan scheise - aamu alku sillä, et löysin vaimon nukkumast sohvalta oksennuksessaan, minkä jälkeen lähin töihin autolla, jota en meinannut saada pois katoksesta, koska autonaapuri on mulkku:
Vasemmal puolel meikän auto, tolppaan matkaa vajaa 10 senttiä, oikeella naapurin kiesi, josta matka tolppaan vähintään metri. Ei siin mitään, joskus sattuu fiboi, mut ku tää on joka ikinen kerta tätä samaa schaibaa, parhaimmillaan toi niitten auto on puoliks meidän paikalla. Iso HV (ei hintavaraus) sinne.

Töissä oli kiire ja ärsyttävää kakkaa selviteltävänä, kun pääsin työpaikalta ulos takaovesta, liukastuin täysiä polvi edellä jäähän. Kaiken ois kruunannut parkkisakko, mut se jäipi saamatta, uskomatonta!

Illasta tuli sit lopulta hyvä, ku pääsin soffalle istuu, vaik päälliset onkin pesussa. Laitoin uuteen Ihanne-vatiini nachoja ja join kaliaa, mums.

2 kommenttia:

  1. Moikka! En olekaan sun blogia ennen lukenut, mutta eksyin tänne noiden Arabian Sanna-astioiden takia. Siis mistä tuollaisia sait?? Oi mitä aarteita! Itse oon alkanut keräämään Sanna-astiastoa, koska lapsuudesta on muutamia lautasia vielä jäljellä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moro! Mummon aarteita, ei oo kyl kaupoil näkyny! Voi moderni mummola!

      Poista

Kerro joku juttu!