torstai 29. marraskuuta 2012

Päivän ihkutukset

Tänään oon hihkunut joitain jutskuja:

Vaimo ei oo viel ihan tainnut hyväksyä, että se vie mut treffeille kattoo tätä leffaa, mul on leffaliputki valmiiks. Ehkä saan sen tässä pehmitettyy.

Bileeeeet jee! Kaikkii bändei! Muistaisinkohan mä täl kerral ottaa korvatulpat mukaan? Yleensä aina unohdan ja vongun joltain sen tulpat. Pitäs pakkaa, koska..

Mei yövytään ompus, ettei tartte ravaa ees taas lumimyrskyssä ainakaan kymmeniä kilometrejä. Viimeks ku oltiin menos Lahteen hippaa ja oli omppu varattuna, tulin kipeeks edellisenä yönä. Oh joy, sormet ristiin, et nyt ei käy sama. Yks yö jäljel. Salhakin varovasti lupaili tulevansa, se ois siistii!

Kävin ostelee shampoota, koska muuten on pakko koht rupee leikkelee tukkaa, jos ei ihmeaineet toimi. Se nainen sai tuputettua mulle myös tehohoidon, joten sit sellanenkin. Heitän toivoni näihin ja rupean henkisesti totuttelemaan lyhyeen tukkaan. 

Näiden lisäks sain vähän siivottuu, kun vanhemmat tulee kaitsee jänöö hiukan poissaollessamme, muuten en ois kehdannut laskea niitä tänne ja jänis ois joutunu maha tyhjänä möllöttää, joten katsoin parhaaks kerätä romuja vähäsen.

2 kommenttia:

  1. kukaan ei suostu kattoo salkkarit leffaa mun kaa :D

    VastaaPoista
  2. Kehnot ihmiset, miten ne ei tajuu, et toi on nähtävä :D

    VastaaPoista

Kerro joku juttu!