keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Nenäpäivää!

Halusin vaan tulla linkkailee ehkä lähinnä itteäni aatellen, mut toki kaikkii muitakin! Kuuntelen Nenäpäivän megaradioo peiton alla palellen ja himpura, et pärähti biisi. Sitä ei löytynyt ainakaan vielä Spotifystä, joten linkkailen tän tänne toivoen, et joskus muistan kahtoo uusiks tuon Spotify-tilanteen, koska toi niin kuuluis meikän Tähdelliset-soittolistalle! May I present Rudimental Not Giving In:
Mul ois tuol yks oikeempiki postaus varastossa, mut oottelen, et saan eilen illalla aloittamani tiedonsiirron kamerasta koneen kautta pilveen valmiiksi, et pääsisin käpistelee sihe kuvia ja viimein postamaan jotain oikeempaa! Ei kuulosta enää yhtään pöllömmältä Samsungin NX-kamerat, joita pääsin vähän hipsuttaa ja jotka on kuulemma vähän niinkuin älypuhelimia, ilman puhelinta ja oikeesti kameroita :D Heti piti ihmisen päästä itte testaa, et pääseeks säätää ja aukkoo ainaki sai, sit pitiki tehdä jo jotain muuta ja testailut jäi sihe. JA TSIDING - suoraan kamerasta internetsiin, ei pöllömpää, plus en ton iPhonen tyhmän kameran jälkee yhtää harmittelis, jos instagramiin sais kelvollisempiiki kuvia.

Ja kelvollisuudesta ja kuvista tuli mieleeni, mites tuo yritysten suoranainen vittuilu asiakkaille! Tähän ei sen laajeempaa pohjustusta, muuta kun, et GRR.
Hei ja haaste kaikille, joiden silmät tämän tekstin tavoittavat: tee hyvää ja lahjoita nenäpäiväkeräykseen! Tapoja on monia! Tekstaile tai siirrä tilille tai ostele jotain roinaa kaupasta. Miekin vaivauduin pois peiton alta kaivaa verkkopankkitunnuksia ja sinne kilahti sähköinen raha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro joku juttu!