maanantai 10. marraskuuta 2014

Sinkkulaan

Mei mennään häämatkalle Singaporeen!

Jouluaattoaamuna koittaa lähdön hetki ja koko aatto vierähtääkin lentokoneessa, jetlagissa ja varmaan varsin pihalla. Lähtö on aamulla klo 7:15, siitä pyrähdetään Frankfurtiin ja sieltä sit pitkästi vielä Singaporeen. Ollaan siellä perillä paikallista aikaa klo 6:50, suomiaikaa 00:50 ja sit ootellaan vielä seitsemän tuntia, että päästään kirjautumaan hotelliin. Jos joku on vahingossa kävässyt Singaporessa ja tietää, mitä ois hyvä tehdä melkein vuorokauden reissaamisen jälkeen kaikkien matkalaukkujen kanssa, melko satavarmasti väsyneenä ja kiukkuisena, niin ehdotuksia otetaan vastaan erittäin mielellään!

Hotelli meillä on Little Indian alueella ja nimeltään The Daulat. Mun ajatuksena hotellin suhteen oli, et kerrankin mennään johonkin luksushotelliin, kun yleensä reissataan jossain vähän vähemmän luksusmurjuissa, mutta kun matkan ajankohdaksi paljastui vaimon koulun ja lomien takia joulu ja lennot maksoi tsiljoonan, niin tähän sitten päädyttiin ja siltikin maksettiin ittemme kipeiksi. Hotelli näyttää ainakin omissa kuvissaa ihan kivalta ja siistiltä, mutta jotenkin mulla on epäilykseni. Pelkään, että lusitaan koko kaksi viikkoa jossain ötököitä kuhisevassa loukossa, joka on kaiken lisäksi valtavan pieni ja koko ajan kaikki haisee curryltä.Mut hotellin sijainti vaikuttais Google Maps-suunnistuksen ja ostosmestojen paikannuksen perusteella olevan aika lailla hyvä! Siinä on ihan likellä matkaoppaan suosittelema eteläintialainen kasvisrafla nimeltään Komala Vilas, pitäs olla herkullista ja budjettimatkailijalle sopivaa ruokaa. Lisäksi mäkin ehkä uskallan syödä siellä, koska intialaisessa keittiössä ei kai kauheesti käytetä soijaa ja lihaa siel ei oo. Heti joen toisella puolella on Sim Lim Square, missä pitäisi olla vaimolle ostostaivas: se haluu ostella jotain elektroniikkakomponentteja ja muuta ihmeellistä roinaa ja osittain siksi me ei lähetty Karibialle löhöö johonkin asumattomalle saarelle.

Meillä on ohjelmassa himo-ostelun lisäksi myös eläintarhareissu. Singapore Zoo on siitä jännä eläintarha, että siellä ei näe aitoja juuri missään, vaan eläinten aitaukset on rajattu luonnollisin estein ja siellä saa syödä aamupalaa orangin kanssa, kuin Mauno Koivisto konsanaan. Mä luulen, että tuolla eläintarhassa me viihdytään ehkä koko päivä.
Meikä himottelee myös pääsyä Universalin huvipuistoon Sentosan saarella, mutta tän kanssa ollaan vielä kiikun kaakun, koska pääsylippu ei varsinaisesti ollut ihan ilmainen (n. 47e) ja vaimo ei digaile huvipuistoista juuri lainkaan. Lisäksi siellä vissiin on laitteet suunnattu vähän junnummille kun 28v, koska miehän taas tahtosin johonkin superhölkynkölkyttimeen, josta menee pää pyörälle ja ottaa mahanpohjasta.

Sen lisäks meil ei oo kauheen tarkkoja suunnitelmia. Paitti, että joku internet-lehti käski mennä katsomaan joulupuita kasvitieteelliseen puutarhaan ja uuden vuoden bailut on kuulemma satamassa.

Onks ketään käynyt? Onks mittään suosituksii?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro joku juttu!