torstai 13. marraskuuta 2014

Meille tulee (hauva-)vauva!


Me ollaan täs tovi pyöritelty ajatusta koiran hankkimisesta ja nyt ollaan päädytty majoittamaan mun tädin 3,5v villakoiraneito nimeltään Paprika meitin häämatkan jälkeen. Olin eilen Meidän viikonloppu-messuilla ja koska siellä oli lemmikkiosasto, niin otin vähän varaslähtöä jo ja ostelinkin Paprikalle pedin!

Tää oli Musti&Mirrin valikoimasta Bibi&Bim-merkkinen tyyny. Normihinta näyttäis olevan kolmekymppiä, mut messutarjouksena sain puoleen hintaan. Uhosin kovaan ääneen  ompelevani pedin itte, mutta rupesin mietiskelee, että jaksanko uhraa aikaa, vaivaa ja hermojani, jota ompeluhommissa aina koetellaan, jos vaihtoehto on ostaa ihan kivannäkönen ja käytännöllisen oloinen peti 15 eurolla ja laiskuus voitti. 

Tarkoitus on kyllä ommella prinsessalle nuttu tai kaks talvipakkasia varten ja lisäksi ehkä myös kaulanpannan teen itse. Löytyi netistä kiva & simppeli ohje, jota tällainen kouluja käymätön ja ajoittain hyvinkin urpo naisihminen osasi tulkita :) Ohje tässä, jos jonkun muunkin ompeluhermoja kutkuttaa: KLIK

Koiran ruokakipot meinaan mahdollisesti käydä ostelemassa Kasvihuoneilmiöstä, jahka pääsen siellä käymään. Haaveissa on joku vanhan näköinen emalikuppi, koska en tahdo mitään tassukuvioisia kippoja, jotka huutaa KOIRA, koska varmasti on hienompiakin vaihtoehtoja.

2 kommenttia:

 1. Eikä, voi vitsi mikä peti! :-) Ihana! Tuollainen olisi meidän villakoira-tytöille loistava, mutta kun tuppaavat nukkumaan nytkin aivan muualla kuin nykyisessä pedissään..

  Villakoira on kyllä kiva rotu - suosittelen, jos yhtään kiinnostaa! Hauskoja hetkiä teidän hoitovillan kanssa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, saas nähdä, viihtyykö Paprikakaan tuossa pötköttelemässä. Porukoiden lainakoira oli kylässä pari viikonloppua sitten ja eipä saanut hirmuista suosiota peti osakseen. Jää nähtäväksi! :)

   Poista

Kerro joku juttu!