tiistai 5. toukokuuta 2015

Vaimon ehdottama otsikko: AAAArgh en kestä, kun koira on niin creisi!!1!1! :D XD

Meillä on tälle kesälle yhdet häät (vasta yhdet!) ja kehitin lauantai-iltani ratoksi perinaisellisen mekkokriisin. Koitin selailla perusnellyjä ja -zalandoja, muttei oikeen lähtenyt sellaset olkaimettomat ja maksimissaan puoli pakaraa peittävät valkoiset rusettirömpsyunelmat, joten päädyin mietiskelemään, että jos kerrankin panostais ja kunnolla ja ostais jonkun kotimaisen design-mekkosen tai ompelisi ehkä itte, niin saisi ainakin tälle italialaistyyppiselle, metrin liian lyhyelle ja sittemmin vähän horisontaalisesti kasvaneelle vartalolle sopivan koltun. Noin puoli tuntia mietittyäni ja keksittyäni vain kaksi kotimaista merkkiä, Marimekon ja Ivana Helsingin, päädyin kysymään Salhalta apua. Sainkin linkkiä nettikauppaan, josta voisi löytyä erilaisia vinkkejä ainakin kotimaisista tekijöistä.  
 
Ihastuin päätä pahkaa tähän malliin, jonka bongasin tuolta Salhan linkkaamasta putiikista ja sieltä se oli loppu tilapäisesti, joten tilailin sen sitten merkin omasta puljusta.
 
Malli on mun mielestä ihastuttavan tyylikäs, mutta silti sopivan rento. Eniten ahdistusta aiheutti mun yli kaiken inhokkiväri: BEIGE. Mutta kappas, mekkohan myytiinkin kaavana, joten päädyin whatsappailemaan äidilleni paljon äidin nukkumaanmenoajan jälkeen intoa piukassa. Menin suorastaan jännittäen nukkumaan ja aamulla heräsin pöljänä ja ekana soittelin mamalle, että lähdetkö mun kans Eurokankaaseen heti tänään. Ei tarttenut kauheesti perustella, äitini on aina valmis ostelemaan.
 Kaava mekkoon maksoi siis 13e ja Eurokankaasta ostelin kuvassa näkyvän kankaan, joka on livenä paljon paremman näköinen ja myös mekon harjoituskappaleen kankaan ja köyhdyin näistä yhteenä 22,05e. Jos haluut säästää (ja menettää järkesi), tee se ite! Toinen hyvä puoli on se, ettei käy niin kuin viime kesäisissä häissä, joissa oli kaksi samanlaista, onneksi eriväristä, mekkoa veikatenkin HM:ltä.
Sen lisäksi käväistiin myös Sellon Anttilan loppuunmyynnistä, johon mentiin ihan vaan kattelee.
Sieltä löytyi varsin Salkkari-Monikamaiset erivärifarkut, joita arvoin pitkään, voisinko käyttää ja jaksaisinko sovittaa, koska ne Monikan housut on tosi oudot. Mutsi kuitenkin väläytteli noissa voi olla optinen laihdutusefektiä-korttia, joten kirmasin sovituskoppiin napattuani myös ylläni näkyvän paidan mukaan. Ei varmaan tarvi enää selitellä, että kaupat tuli. Jalkojen kapenemisefektiä ei toiveistani huolimatta ole havaittavissa, mutta järkeilin, että jos kympillä saa mukavan tuntuiset housut niin lähen tähän mukaan. Kuvausassistenttinä naamaa nuoleva koira on kyllä parasta, koska voi harhauttaa itseään kuvattavana ollessa ja unohtaa pönöttää tönkkönä ja vaikeena.
Voisin joskus kuvailla kaikki meidän parvekkeen puutarhatontut ja pystit, niitähän riittää, ainakin noin keskikokoisen parvekkeen mittasuhteisiin. Shrek on lukion muovailun kurssilla tehty ja sen nenän muotoilu oli ehkä miellyttävimältä tuntuva asia, mitä olen käsilläni tehnyt. 
Pistin viimeinkin kukkia parvekkeelle, alkaa näyttää keväältä. Vielä kun löytyisi riittävästi kivoja ja erilaisia kukkia parvekelaatikoihin, niin olisin tyytyväinen! Keksin kanssa vahingossa, että voisi istuttaa yksittäisiä orvokkeja noihin pieniin kynttiläkippoihin meidän häistä. Ehkä ensi viikonloppuna tai ehkä jo puolivälissä viikkoa, koska mulla on L O M A !
 
edit: jos en kuole viisaudenhampaan poistoon. Aivan mahdollisuuksien rajoissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro joku juttu!