tiistai 28. huhtikuuta 2015

Sydämelliset eläinystävät

Tässä on meiän lapsukaiset Päivi ja Risto. Päivi saapui meille tammikuun puolivälissä ja vielä häntä hakiessani luulin kutsumanimen olevan Paprika, mutta Päivihän tuo olikin! Mun tädillä, jolta tämä haukku saatiin sijoitukseen, on tapana nimetä lemmikkinsä usein poliitikkojen mukaan ja olin jo hyvin huolissani, että meille muuttaa Räsäspäivi! Huojennuksekseni selvisi, että hänen poliittinen taustansa on hiukan siedettävämpi, sillä nimi olikin hakenut innoituksensa Lippospäiviltä. Mietittiin siinä jo kauhuissamme vaimon kanssa, ettei opita ikinä sanomaan koiraa Päiviksi, mutta sujuihan tuo sitten.

Päivi ottaa välillä kontaktia Ristoon, pariin kertaan hän on loikannut häkkiin katsomaan ihan lähietäisyydeltä, mikä tyyppi on noin nihkee, kun ei leiki hänen kanssa. Päivillä on myös hurmaava tapa jyrsiä poikki piuhoja. Ensimmäistä kertaa yksin jäädessään katkesi ethernet-kaapeli, viimeaikoina ensin flexin hihna ja nyt normaali hihna. Kohta ei ulkoiluteta enää koiraa ollenkaan!

Koirassa on hienoa muun muassa pötköttelyasennot. Miten voi olla mukavaa makoilla jalat noin?
 Kävin pihatalkoissa Kaisalla ja Jounilla ja sinne tuli yllätykseksemme koirakaveri. Tryffelikoira ei löytänyt yhtään tryffeliä.
 Päivi elää yltäkylläisyydessä lelujensa keskellä, muttei leiki niistä yhdelläkään kuin sellaisilla, joihin saa namia sisälle.
Pötköttelyasennot <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro joku juttu!