perjantai 9. elokuuta 2013

Ylläreitä pussissa ja ei

Pääsin kotio vasta äsken. Nyt taidan korkkaa bissen, koska edellisestä on tosi pitkä aika, joku viikko ehkä!

Kävin piipahtaa äitin nimppareilla, söin kakkua ja join kolaa. Lainasin veljeltä kitaran, koska mun pitäisi syyskuussa aloittaa kitaratunneilla kiroilu. Siitä täräytin poikain trenarille, jossa esittelin lainakitaraani, kyselin, soitteleeko sillä kurssin ja Tomi auliisti viritteli siitä kielen katki. Ei sillä, veljenpojan soittotyyli oli sen näkönen, että tää oli kyllä täysin arvattavissa. 

Poijat siinä pui jotain levyhommia, saatiin sovittua, että keskiviikkona otetaan niiden levyä varten kuva ja siitä päädyttiin lopultakin buukkaamaan niiden Tanskaa varten lennot JES ja meikä kans. Syyskuun ekana viikonloppuna edustetaan siis Köpiksessä, siellä en oo käynytkään. Ei meillä mitään kämppiä oo varailtuna, mut Jere hoitaa!

Nii mut sitten ne yllärit ja pussit. 
Eka ylläri oli koneen edessä sellasenaan, olin ihan monttu auki. Kaiken maailman Lumene-roinaa! Meinasin jo innostua ja kauhistua, et nyt joku höperö on lukenut meidän blogia ja toimittaa jotain roinaa mainostus mielessään, mutta totuus selvis vaimon suusta: vaimon pomon tytär oli ollut kesätöissä. Se oli sit kai riittävä selitys, että mitä nää teki mein pöydällä. Voin kirjottaa toki jotain tuomioo näistä, mut mä epäilen, ettei poikia tai suurinta osaa muista (?) lukijoista kiinnosta (sisäistä huutonaurua tähän), mutta eriäviä mielipiteitä voi esittää kommenttiboksissa toki!

Sit odotetumpi pussillinen bikineitä!
Vähän mummobikinei, mut minkäs teet! Ainoot meikäläisille jossain määrin tai oikeistaan yhtään missään määrin sopivat bikinit saa Changelta ja sielläkin on noi alet jo jyllännyt hyvän tovin siinä vaiheessa, kun keksittiin, etteihän siellä meidän talviloma-Marokossa voi nakuna varmaan uida, surffata ja duunaa brunaa! Noi yksiväriset siniset on kyllä Mc Maton, eikä mun, mut hei, samaan kuvaan kaikki, ni näyttää, et oon raharikkaalta bloggaajalta eh? 

Hei Tuuliluuli, olisk sul jotain samanmoisia? Koodataan sit rantapukeutuminen niin, ettei olla kaikki samiksina. Paitti tietty jos halutaan.. Oi se on jo ihan kohta JEEEE! Pari fiiliskuvaa sieltä päin maailmaa bonariks!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro joku juttu!