keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Super-Kake

Mulla on tänään vähän superolo!
Menin eilen illalla nukkumaan ajoissa, olin sängyssä jo ysin maissa  lukemassa käsittämätöntä kouluprujua ja heräsin aamulla 6:20 aivan pirteänä. Tänään Salha on tituleerannut mua google-diagnoosien tohtoriksi, minkä otin hirmuisena kunnianosoituksena ja haluaisin suurin piirtein päivittää sen CV:hen. 

Sen lisäksi päätin aamulla, ettei tänään ketuta ja jos rupee näyttämään siltä, että fiilis lipsahtaisi vitutuksen puolelle, katon vaan tätä ja paha mieli menee välittömästi pois.

Tänään söin lounaaksi herkkupunajuurilaatikkoa, joka näytti tältä:
Kyllä ruoka on kivampi syödä, jos se on aniliininpunaista! Resepti tälle löytyy täältä, joskin vaimo höysti soppaa pavuilla ja osan fetasta korvasi raejuustolla. Lämmin suositus punajuuriruoille! Aamupalaksi söin paahtoleipää, jossa oli päällä vuohenjuustolevitettä, puolikas avokado, juustoa ja tomsua ja sekin oli jotenkin mahdottoman hyvää. Välipalaksi oon massuttanut pitkin päivää pähkinöitä. Hyvä ruoka = niiiin paljon parempi mieli!

Kävin eilen ripsinaisen hoteissa luopumassa lisäräpsyttimistäni. Nyt mulla on fiilis, että näytän lähinnä kalalta tai pojalta tai poikakalalta, mutta oon silti tyytyväinen luopumispäätökseeni. On niin paljon kivempi, kun saa hinkata naamaa pesuhommissa ihan miten vaan ja voi meikata paljon iisimmin ja saa vielä sen meikin joskus irtikin naamasta. Nukkuminenkin on helpompaa, kun saa hinkata naamaa tyynyyn ihan niin rajusti, kun tahtoo. Nyt käyttelen sitten vimmatusti ripsiseerumia, jotta saisin omat normaalit räpsyni takaisin. Mut eipä näillä nysillä tuu ripsenjälkiä rilleihin!

Sain myös eilen palautettua tämän viikon keskustelutehtävän moodleen, opintopäiväkirjahommat on vielä rästissä, mutta niiden palauttaminen on vasta kurssin lopuksi, niin en oo paniikissa. Sen lisäksi sain luettua toisen matskun jo kokonaan eilen. Vaatiihan se vielä epäilemättä noin kaksitoista lukukertaa ennen kuin alan ymmärtää siitä yhtään mitään, mut hei - yks on jo alta pois!
 Ostin uuet työkengät matkamessuilta, josko nyt sit paljasjalkatossuilla jaksaisin seistä koko päivän tai edes lähes koko päivän. En tiedä, kuvittelenko, mutta mulla on jotenkin ryhdikkäämpi olo, kun näissä tossukoissa käpyttelen ympäriinsä. 
Sunnuntaina löyty kirppikseltä uus villakangastakki. Takki maksoi 8 euroa ja oli aevan mahottoman nyppyinen alunperin. Surruuttelin sitä hyvän tovin nypynpoistajalla ja sain siitä melkein kuin uuden. Me like! Takki pääsee ehkä maanantaina mun mukaan Hollannin reisulle, paiti jos ennusteiden mukaan sataa koko ajan, niin sitten joutunee ottamaan myös vettäkestävän kuoritakin.
Maanantaina säikyttelin koiraa myös ilmestymällä suihkun jälkeen kylppäristä naama valkoisena. Räpsin siitä ilahtuneena ittestäni kuvia. Koira peljästyi ja puikki häntä koipien välissä karkuun, kunnes rupesin juttelemaan sille. Sit se suostui tulemaan takaisin. Eilen muuten leikattiin koiran kynnet ja hän pyöri kun väkkärä: ei kai hieno neito halunnut luopua millään pitkäksi kasvattamistaan kynsistä. Kahden ihmisen kädet tarvittiin ja lisäksi hiukan laulua: koira rauhottui sätkimästä vasta kun laulettiin sille vaimon kanssa kuorossa laa laa lallallalaa, hyppää messiin hei, parhainta seuraa saat, smurffit on okei
Oli siinä naapureilla ihmettelemistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro joku juttu!