tiistai 23. huhtikuuta 2013

Dino pääs sfääreihi!

Salha oli just tänään kärsii Bumblen värityksen kanssa, mut meikä on täs nyt jo kaks päivää klenkannut menemään ja en oo yhtää jaksanut oikeit kuvii räpsii, kun hankala kuvata jalan ympäri, kun emmä ny videoimaankaa ala.. Mut pitää ryhtyy rupee, ennen ku toinen ehtii etuilee!

Tässä siis innokkaita in prog-kuvia, noi tyhjät kohdat ei oo siis jäämässä tyhjiksi ja muutoinkin tota duunataan tietty loppuun viel, mut intoo piukas = intoo piukas ja siksi näit kuvii pitää tuutata eetteriin (ja pakkohan täs on jotain tekemist keksii ku vaimo kattoo vaan jalkapalloo, ei kyl kiinnosta, ei yhtää!)
Vitsit et repesin, ku tajusin täst kuvasta mimmonen nilkkaturvotus mul on!
Sit piti räpsii siitä nimenomaan kuvia:
Siis oikeest, tsekkaa toi pahkura tosa nilkkaluun kohdalla x) Eilen kans tiirailin, et dinon pää vaikuttas olevan puolet leveempi, mut sit ku mittailin kännykän laturin johdolla (ihan SI-järjestelmän mukanen mittausmenetelmä tottakai!), niin ei noissa mukaan mitään eroo ollut. Mut onhan tossa nilkas nyt silminnähden eroo.
Mut siis meikäl alkaa olla kunnon tatskaämmäolo - ainakin jos ei yhtään kato vasenta jalkaa!

Nauratti, kun Leena tokas, et paljon lyödään vetoo, et jengi kelaa, et sul on avaruuskalsarit.. On multa yks vakkariasiakas kysynyt, kun oon joskus ollut sukkahoususena töissä, et onks sul kuviosukkikset vai hiukan iso leima viitaten tohon lillerid2:seen, ettenpä yhtää kyllä tällä kokemuksella ihmettelis avaruuskalsariläppäkään.

Toiseks nauratti ja nolottikin se, et ei oltu ehditty ees oikeen alkaa, Leena piirteli vapaal kädel tota taustaa tonne tussilla ja mä jouduin siin seisoo paikallaan sen aikaa ja meinasin sit pyörtyy mukkelis makkelis toisen päälle! Ehdin siinä tapahtumahetkenä kelaamaan, et voi jumalavite, nytkö iski darra (olinhan juonut edellisenä iltana 6kpl ei-edes-ykkösoluita ja yhden nelosbissen), kun nous semmonen kylmä hiki ja tuli ihan sairaan paha olo, mut sit heitti jo silmissä pimeeks ja läks jalat vähän alta. Olipahan eka kerta nyt koettuna sitäkin lajii, melkein-pyörtymistä.

3 kommenttia:

 1. SIIS HETKINEN! Miten sairaan hieno tää on ??? En kestä. ÄÄÄÄ kuka tän on tehny ja missä? Jos se luki tekstissä niin pahoittelut en innostukselta kyenny keskittyyn yhtä paljon kuin kuviin!

  VastaaPoista
 2. Löysin jo :)) Voipa muuten olla että joudun ottamaan samalta tyypilta jotain kuvaa talvella, ihan sairaan hienoja töitä, mulla on pläneissä reisikuva mutta en oo löytäny sopivaa tekijää ja toi on kyllä todellakin sopiva siihen mitä on mielessä ! Jeee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih kiittikiitti ^__^ en voi ku suositella, Leena on ihan mieletön! Äkkii vaa idist sille, ni saattais saada kuvaa tän vuoden puolella.

   Poista

Kerro joku juttu!