maanantai 24. maaliskuuta 2014

Sormushommat + Helsinki Ink + Internet-ostelut = viime ajat

Me mentiin naikkariin salaa kaikilta 14.2. ja  ollaan siis oltu naituja jo kivasti kuukauden, puolentoista verran. Saatiin meiän sormukset siis 1kk päivänä ja päätettiin tulla siinä sitten hääkaapista ulos. Isä hiffas koko jutun juonen, kun se katto meidän auton rekkarin tekstarihaulla ja hokas sieltä, että meikällä on nykyään vaimon sukunimi ja tämä kaikki tapahtui siis noin varttia ennen kun oltiin lähettämässä vaimon kanssa meidän vanhemmille kuvaviestinä ilmotus, että naituja ollaan.. Mikä ajoitus!
Tässä kuvia sormuksista:
Vaimolla isänsä sormus ja meikäläisellä väärinpäin palladiumkihla ja uus dimangi.
Ai niin, speksit: Kotimaista duunia, 585-punakultaa, 14 BR-hiottua timanttia, jotka oli ehkä yhteensä 0,10 ct. Ei mitään liian blingiä. Voi olla, että muistin kaiken väärin, enkä voi ees tsekata, kun aitoustodistus on vaimon hoteissa, kun mä alle päivän säilytyksen jälkeen luulin jo hukanneeni sen..
Mun vanhemmat heti seuraavana päivänä säntäsi kahden ruusunipun kanssa kylään. Onneks on kukkakurssit käytynä, niin sain taiteiltua siitä itte näpäkän ja viikon ajan säilyneen ruusukimpun.
Oli tosi hauskaa olla salaa naimisissa ja myhäillä vaan. Onneks töissä piti kummiskin asiasta kertoo, niin sai jollekin hihkua ja hössöttää, mutta oli tiukka paikka olla pölöttämättä kavereille ja äidille. Toisaalta on tosi hauskaa olla ulkona hääkaapista, kun kaikki vaan onnittelee mukaan lukien isännöitsijä ja meidän käytävän siivoja ^__^

Meneeks muillakin aina sekaisin HelsINK-televisio-ohjelma ja siitä tuttu tatuointistudio ja Helsinki Ink - vuosittainen ja varmaan Suomen suurin tatuointitapahtuma?
Mulla on ainakin mennyt sujuvasti ihan siitä ekasta Salhalle osoitetusta kyssäristä aiheeseen liittyen, joka oli jotain tyyliin kai me mennään? ja joka toisessa lauseessa käytetty ekaa termiä ja sit tota tokaa.. No enihuu, siellä oltiin, oikeen blogimiitti taas har har..
Suttujahan sinne menttin ottelee ja niitähän tuli: Tuulille kissa, Oskulle pantteri, Jukalle Anatomisesti epäkorrekti mörkö, joka syö miestä (kirjaimellisesti), Tomille joku erikoiskallo (mua vaan naurattaa, kun mä katon tota kuvaa :'), Salhalle merihevonen ja meikälle kala.
Hannan, Tomin ja meikäläisen duunas jenkit. Tomi ja mä oltiin tällä jäbällä ja Salha saman messukipsan toisella jantterilla.
Salha ei ihan hirveesti nauttinut olostaan, kun meikä lähinnä virnuili vieressä. Toisaalta mä en siis yhtään ihmettele, koska tyyppi joutu istuu viritelmänä mutkalla kinttu jenkkijäbän sylissä samalla kun tatuoidaan nilkkaan -hyi v**tu-, samalla kun meikä ite kärsii kipuu vain käsivarressa miettien, että jos kaikki tatuoiminen ois näin iisii kun hyvät puolet käsivarsista, niin mä oisin jo niin täynnä suttua ja siitä vois suorastaan nauttia.
Tää Tomin kyynärtaipeen kaveri on eeppinen! Jotenniin melkosen creepy, mut toisaalta tosi pirtsakka ja iloinen. Kelaa, jos vaikka näkis unta, missä kaikilla ihmisillä ois tää naama!
Mun jenkkisilli! Ei oo oikeesti yhtään helppoo kuvata itteensä yhdellä kädellä kännykällä, jossa ei oo kameranappulaa, varsinkaan käsivarren ulkosyrjän ollessa kuvaamisen kohteena. Mulla on noita ekan kaltaisia kuvia pilvipalvelut pullollaan..
Oli melkosen veikeetä, kun Greg rupes paketoimaan tosi pikaseen valmistunutta sateenkaarisilliä, niin se heitti siihen päälle sellasia toiselta puolelta muovisia lappuja ja sitten kelmua päälle. Ei yhtään saanut kurkittua, mitä sitä on tullut sekoiltua ja valikoitua ihoansa koristamaan, piti ihan kotiin asti jännittää. Ilmeisesti rapakon takana on varsin erilainen toi kulttuuri näissä hommissa.. Mut mä pidän mun sillistä tosi paljon! Koitin kysellä kaveripiirini kala-asiantuntija-Sannilta, että mikä fisu tää vois olla, mut hän ilmoitti, ettei kuulu trooppiset kalat repertuaariin ja sovittiin Whatsappin Rennossa äijäryhmässä, et tää on treenattu trooppinen pallokala.

Tänään oli muuten maanantaivapaa!
Kulutin se maalaten vielä kesken keskeneräisiä proggiksia ja -asioita. Oli pakko ikuistaa, kun värit oli niin nätit yhdessä vaiheessa ja sit kun käytetty kanvas vaihtui Lidlin maalauspohjista vähän pienempään ja kalliimpaan..

Vanha kunnon rapatessa roiskuu! Ei kai se paljoa haittaa, jos on ÄPu aivan maalissa..
Sit otsikkoon takas: tilailin tossa viime viikolla internetistä vähän kynsilakkoja.
Löytyi nettikauppa, joka myy ulkomailla hyvin edustettua budjettimerkkiä Essenceä suomitoimituksilla, niin meikäläinen hyppäs ilmaan innoissaan ja täyttelin vähän ostoskoria ja pistin vaimon paypalin laulelee. Jos on muita laadukkaiden halpiskynsilakkojen ystäviä linjoilla, niin tästä löytyy, vain pienesti on osattava saksaa siellä.
Tällanen läjä! Geelilakkaussetti, 4 värilakkaa, yks pimeessä hohtava (!) päällyslakka, jotain glitteriä, jonka olin jo unohtanut, geelirajausväri ja tuuhentava ripsipuuteri, jota piti heti testaa = alle 30€. Kerroin siit heti Salhalle chatissa:
Tuote vaikuttaa oikeesti joltain tyyliin pumpulilappujen tms. sivutuotteena syntyvältä nöyhdältä ja sitä mä sudin silmiini tuuheiden ripsien toivossa, vaikka ohjeissa luki, ettei tää kama soveltuis piilareiden käyttäjille. Ei myöskään toheloille nimim. "Aaaaaatshiuhh" ja "Tää pulveri ei kuulu nokkaan"
Piti sit heti lakkaa kynnet edellisen kuvan ylimmällä kolmella lakalla. Mahdoton kuvattava oli nämä, ei hyvät hyssykät, miten paskoja kuvia taas. Nää on oikeesti tosi hienot ja ylelliset ja blingit ja wau. 

1 kommentti:

Kerro joku juttu!